Desinfektionsmiddel / desinfektionspray / desinfektionssprit og hvad der ellers er af synonymer for dette personlige hygiejne produkt er det senere år blevet mere og mere populært, og det er der en helt naturlig årsag til.

Vores hænder er hver dag i kontakt med uhørligt mange bakterier, og alligevel spiser vi med dem, kløer os i ansigtet og så videre uden for alvor at tænker over konsekvenserne.

Vi har på baggrund af forespørgsler samt at sætte fokus på hvor vigtigt det er, at have rene hænder valgt at skrive dette indlæg, således vi i fremtiden bliver bedre til at købe desinfektionsmiddel / desinfektionsvæske.

Køb desinfektionsmiddel her →

 

Hvad er desinfektionsmiddel? 

DesinfektionsmiddelDesinfektionsmiddel er naturligvis fremstillet til at desinficerer hænderne det vil altså sige slå bakterie ihjel og på den måde sikre, at du ikke får sygedomme.

Man hører flere og flere gange, at folk bliver syge og forkølet og en måde hvorpå du kan optimere din sandsynlighed for det ikke rammer dig, er nemlig ved at huske at anvende desinfektionsmiddel engang imellem.

Faktisk så er der så mange forskellige varianter hos vores udvalgte forhandler, at du kan blive helt rundtosset, men faktisk så er der ikke særlig stor forskel på dem, så du skal egentligt bare vælge den model, som du føler får.

Det er nogle relativt stor dunke og flasker de er i, og det er efter vores holdning den mest økonomiske måde at gøre det på. På den måde kan du nemlig få meget desinfektionsmiddel til ingen penge – og det jeg eksempelvis gør er at hælde det over i en mindre bøtte eller desinfektionsspray som det ligeledes kaldes.

Desinfektionssprit

Hvis du handler som virksomhed, kan du naturligvis blot købe den model, som er ovenstående. Her skal der blot tilsluttes en desinfektionsspray til, også er du allerede igang med at nedsætte antallet af syge medarbejdere.

Man skal nemlig ikke undervurdere hvor stor en effekt at desinfektionsmiddel / desinfektionssprit har på antallet af sygedage.

Der er naturligvis lavet statistikker på hvilken effekt det har, og du vil blive overrasket over hvilket resultater man har fundet ud af.

Eksempelvis har en dansk virksomhed oplevet, at efter de købte desinfektionsmiddel og desinfektionsspray til deres medarbejdere, så er sygedagsprocenten faldet med 15%. Dette er naturligvis svært at gøre op i hvilken værdi det har, men det har 100% en klar effekt på bundlinjen hvis dine medarbejdere er 15% mindre syge end havde det være omvendt.

Derfor er det naturligvis nået du som virksomhed og som privatperson bør sørge for. Desinfektionsmiddel koster ingenting, så det er en relativ god investering at lave hvis man hurtigt skal lave en cost-benefit analyse.

Køb desinfektionsmiddel her →

 

Desinfektionsspray – Hvorfor købe det? 

Som vi lige har været lidt inde på så har desinfektionsspray naturligvis samme effekt på antallet af sygedage, så det er bare med at få det købt i en fart. Det er klart, at en desinfektionsspray har den klare fordel, at du nemmer kan doserer hvor meget desinfektionsmiddel du skal have i hånden kontra skulle du stå med en  stor flaske.

Du kan finde en del forskellige varianter af desinfektionsspray via nedenstående link – så det ville være underligt hvis der ikke var en model til din efterspørgsel.

Størstedelen af desinfektionsmiddel eller desinfektionsvæsken som du finder på siden er fødevaregodkendt, som egentligt bare betyder at fødevarestyrelsen har godkendt det til anvendelse i køkken, og derfor får du nogle rengøringsmidler, som har de nødvendige godkendelser.

Køb desinfektionsmiddel her →

 

Desinfektion rengøring

Desinfektionssprit – Sådan bruges det

Desinfektionssprit påføres hånden og smøres egentligt bare ud som skulle du vaske dine hænder under vandhanen. Det er relativt nemt og derfor burde der ikke være de store komplikationer når det skal bruges.

Det opløses i dine hænder indenfor 30 sekunder, og du har nu rene hænder og kan påbegynde spisningen eller hvad det ellers skulle være. Det er på ingen måder farligt at anvende desinfektionsmiddel / desinfektionssprit, da dette produkt er så klinisk rent og at der er alkohol i således det renser.

Hvis du derfor har et åbent sår på hænderne når du påfører det, vil du opleve at det svier en lille smule og det er egentligt bare følelsen af at bakterier fjernes fra såret – derfor skal du ikke være nervøs for dette.

Desinfektionsvæske og desinfektion rengøring

DesinfektionssprayMange gør det, at de har deres desinfektionsvæske i tasken eller stående fremme så de husker at få det på.

Det er naturligvis nået vi også vil anbefale, da det er en ny vane som man lige skal vænne sig til.

Så der skal naturligvis lyde den allerstørste anbefaling til at købe lidt desinfektionsmiddel da der egentligt kun er fordele ved det – så derfor bør du naturligvis købe nået i en fart.

Vi håber du har kunnet bruge dette indlæg til nået, eller om ikke andet blevet inspireret til at købe desinfektionsmiddel / en desinfektionsspray således du forhåbentligt får færre sygedage – det er vi nemlig ikke i tvivl om, at du vil opleve.

Hvis du har nogle gode historier eller måske ligger inde med et spørgsmål omkring et af nedenstående ord, så vil vi mere end gerne høre fra dig således vi kan dele det vi måske ikke har fået med i dette indlæg:

  • Desinfektionsmiddel
  • Desinfektionsspray
  • Desinfektionssprit
  • Desinfektionsvæske
  • Desinfektion middel
  • Desinfektion rengøring
Køb desinfektionsmiddel her →

 

3.7/5 - (8 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here