Er du på udkig efter en god spritdispenser til arbejdet, privaten eller af andre årsager, så led ikke længere. I dette indlæg kigger vi på de 8 bedste håndsprit dispensere.

I dette indlæg har vi samlet de bedste og billigste håndsprit dispensere på det danske marked. Vi guider dig frem til fordele og ulemper og hjælper dig (både som privat og erhverv) at købe den bedste dispenser.

Spritdispenser sæt

spritdispenser sæt

Dette er en enormt populær starterpakke fra mærket steriosol. Med i pakken får du 2 stk. despensere med metalarme, som kan betjenes ved brug af albuerne.

Hertil hører at du modtager 2 stk. håndsæbe og 2 stk. håndsprit gel. På den måde har du nok til en enkelt opsætning og udskiftning senere. Begge indeholder en samlet mængde på 700 ml, så der skulle gerne være til en rigelig sum tid. Dette sæt er særlig egnet til steder, hvor hygiejnen er særligt i fokus. En normal samlet pakke som koster op i mod 600 kr. i løssalg, men som du kan finde hos nedenstående forhandler i samlet pakke til 498 kr.


Håndsprit med pumpe

Håndsprit med pumpe

Denne fænomenale håndsprit dispenser med stål pumpe er en super dispenser til jeres håndsprit. Det elegante design fås til en super skarp pris.

Den lidt store stålramme gør denne sorte dispenser til håndsprit fra Tork super nem at bruge. Faktisk har en fået stemplet som “nem at bruge” af gigtforeningen. Det gør den samtidig perfekt i områder med ældre, handikappede eller andre bevægelses hæmmede, som kunne have brug for en nem dispenser til deres håndsprit. Prisen for denne håndsprit med pumpe er samlet 498 kr.


Spritdispenser til væg

Spritdispenser til væg

Dette er creme-de-la-creme. Toppen af poppen. Og alle andre store tillægsord. Denne håndfri spritdispenser går perfekt til væggen og andre steder. Du fører blot hånden kort og hurtigt ind under og ud kommer der sprit fra din dispenser.

Det moderne og stilrene design er udformet i børstet stål, hvilket giver den et elegant udseende der passer ind i alle former for indretninger. Spritdispenseren er fra Tork og passer på enhver væg.


Håndsprit dispenser (elektronisk)

Håndsprit dispenser elektronisk

Denne elektroniske håndsprit dispenser er perfekt til såvel private som virksomheder og erhvervs-køb. den elektroniske dispenser er fra mærket Purell og fungerer via en sensor som automatisk giver dig sprit på hænderne. 100% berøringsfrit.

Den genopfyldes med 700 ml poser. Disse poser kan fås i både skum og gel form og er nok til næsten 600 små doseringer. Alt i alt er denne håndsprit dispenser i elektronisk form perfekt til områder, hvor der kun en gang i mellem er behov for afspritning. Dispenseren koster 162,5 kr.


Automatisk spritdispenser

Automatisk spritdispenser

Denne smarte automatiske spritdispenser fra Katrins er lavet i bleg sort materiale med gennemsigtige glas på siderne. På den måde kan du altid se indholdet i din spritdispenser.

Hvis du vil have en automatisk spritdispenser, så bør du udne tvivl vælge denne fra Katrins. Den fås i både 1000 ml og halv størrelse: 500 ml. Du kan derudover både få den i farverne sort og hvid. Den kan anvendes både til håndsprit og altså fungere som dispenser til sprit, men den kan også fungere helt udmærket til sæbe. Hvis det er det du ønsker. Produktet koster 236,25 kr.


Berøringsfri dispenser med stander

Berøringsfri dispenser med stander

Denne stander med en berøringsfri dispenser påsat er lavet i hård hvis kvalitets plast. Dens fod giver stor stabilitet og tryghed i at den bliver stående selv under lidt voldsomt brug.

Til standeren hører også en drypbakke, som sørger for, at der ikke komme desinfektionsmiddel på gulvet efter brug. Berøringsfrie dispenser skal sættes på standeren som kommer seperat. Samlet koster hele sættet inkl. stander og materialer til opsætning kun 1623kr.

4.6/5 - (44 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here