Alle ved, at klimaet forandrer sig. Der er bred enighed om, at hovedparten af den globale opvarmning skyldes menneskelig aktivitet og det dertilhørende C02 udslip. Fremtidsudsigterne ser ikke lyse ud. Men det kan alle mennesker være med til at prøve at ændre.

Find de billigste (og miljøvenlige) støvsugere fra Electrolux her

Måske tænker du: ”Hvad kan jeg gøre ved det?” Du kan jo starte derhjemme. Ved at gøre hverdagen mere miljøvenlig kan du faktisk ændre en hel del. Og Electrolux har gjort det nemt for dig. De har nemlig lavet en serie af støvsugere, som er særligt miljøvenlige. Electrolux Green kaldes de, og med dem kan du få et renere hjem og en grønnere verden.

electrolux

Det lyder måske overdrevent, men der er masser af gode grunde til at vælge Electrolux Green. En af grundene er, at der ikke er nogen undskyldninger. Det kræver nemlig ikke noget af dig: Du skal bare vælge en Electrolux Green. Oven i hatten får du en af de mest effektive støvsugere på markedet. Rengøringen bliver på den måde også nemmere. Og der er meget mere end det.

Find dem alle her

 

Støvsugerne er lavet af affald

Det lyder nok lidt mærkeligt, og det er det måske også: En del af Electrolux’ allerbedste støvsugere består af affald. Electrolux tænker dog anderledes om det såkaldte affald, og det bruges som genanvendeligt plast. Sådan spares værdifulde ressourcer, som ellers bare var gået til spilde – og det er til glæde for dig og resten af verden.

Ved fremstilling af hver eneste Electrolux Green-støvsuger spares cirka 2 liter råolie og 80 liter vand. Og fremstillingen af delene kræver 90 procent mindre energi i forhold til, hvis de var fremstillet af ny plastik.

Emballagen er fremstillet i genanvendeligt materiale, og når støvsugeren en dag skal udskiftes, kan hele 92 procent af materialet genanvendes. Men der er også tænkt ned i det små detaljer: Støvsugerposen ”s-bag Green” er fremstillet af majs, hvilket reducerer miljøpåvirkningen væsentligt. Der anvendes 68 procent mindre energi til fremstillingen sammenlignet med en normal pose.

electrolux green

Electrolux vinder guldmedalje og er brancheleder

Electrolux har netop vundet guldmedalje over verdens mest bæredygtige virksomheder indenfor forbrugerelektronik. Electrolux formår nemlig at skabe innovative løsninger, som kommer miljøet – og dermed os alle sammen – til gode.

Det viser en analyse af kapitalforvaltningsselskabet RobecoSams, som har verdens største database over bæredygtige virksomheder. De har gennemført analysen på baggrund af virksomhedernes præstationer gennem 2015 i forhold til bæredygtighed.

Og her har Electrolux udmærket sig. For femte år i træk er virksomheden blevet kåret til brancheleder indenfor kategorien husholdningsgoder. Electrolux Green-støvsugerne er et resultat af den store indsats og kompromisløse tilgang til miljøet.

Du kan finde dem alle her

 

Støvsugeren reducerer energiforbruget markant

Støvsugere forbruger cirka to tredjedele af deres totale energiforbrug hjemme hos forbrugeren. Det viser en livscyklusundersøgelse, som Electrolux har lavet. Den sidste tredjedel bliver brugt på fremstilling og transport. Derfor er det også vigtigt, at du får noget, som ikke bruger for meget strøm, og det sørger Electrolux for.

Med Electrolux Green kan du nemlig spare op til 50 procent energi sammenlignet med en normal 2.000 watt støvsuger. Med andre ord: Hvis du støvsuger i en time om ugen gennem ti år, ville du spare nok energi til at have tændt en 60 W-pære døgnet rundt i 234 dage. Du behøver dog ikke gå på kompromis med rengøringsresultatet.

Selvom Electrolux Green-støvsuger er klimavenlig, klarer den nemlig jobbet mindst lige så godt. Den er både effektiv og lydsvag. Og for at vende tilbage til det allervigtigste: Med en Electrolux Green-støvsuger får du både effektiv rengøring og et mindre energiregnskab, mens du er med til at gøre verden til et bedre sted. Det er ren win-win for dig og hele verden.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here