Om os

Rensning.dk ønsker at være Danmarks førende webportal indenfor rengørings-, forbrugs- og kontorartikler. Måden hvorpå vi vil opnå dette er ved, at prissammenligne, udarbejde vejledninger/guides og anmelde produkter indenfor disse respektive områder.

Vi bestræber os af selvsamme årsag til at være både privat personers såvel som virksomheders foretrukne side, når der skal findes vejledning og/eller inspiration indenfor rengørings-, forbrugs- og kontorartikler.

Rensning.dk blev dannet i år 2018 af den simple årsag, at markedet for disse artikler er kompliceret, ikke transparent og man står ofte som B2C såvel som B2B kunde og mangler viden omkring hvilke alternativer der ellers er – dette har vi med denne side gjort op med. I samme anledning vil vi reklamerer for, at hvis du mangler nogle tips til rengøring, vejledning, produkter eller andet på siden, så må du mere end gerne kontakte os ved at klikke her.

Vi håber derfor på, at kunne være behjælpelige med at pege dig i retning af det du efterspørger, nemlig produkter og guides som løser dine/jeres udfordringer.

Personerne bag Rensning.dk

Stifteren af rensning.dk hedder Christina Jensen. Hun har 16 års erfaring indenfor rengøringsbranchen og ved af den årsag ualmindelig meget hvad angår dette. Hun har selvfølgelig samlet et skarpt hold med forskellige personer, som kan supplere hinandens viden og kompetencer.

Derfor mener vi hos rensning.dk, at vi har det bedst team og de bedste indlæg, så hvis du har nogle spørgsmål til rengørings-, forbrugs- og kontorartikler så er svaret helt sikkert på denne side.

Anbefalede hjemmesider

Kunne du godt tænke dig at udvide din horisont, så har vi udplukket nogle andre hjemmesider i helt andre nicher, som måske kunne være interessante. Vi opdatere listen løbende:

Økonomi

  • Hvis du vil lære mere omkring at investere dine penge, så kan du besøge Stabilokonomi.dk som viser hans egne investeringer og løbende kommer med hjælpende artikler på det område.
  • Har du en opsparing og kunne godt tænke dig at få den til at arbejde for dig, så kig forbi crowdlendingdanmark.dk som fortæller om fænomentet crowdlending, hvor du kan investere i lån.
  • Kunne du godt tænke dig at tjene en smule flere penge i hverdagen, uden at skulle have et ekstra arbejde, så kan pengeskole.dk være en hjemmeside for dig, med massere af tips og måder at tjene penge på.

Dyr

  • Hvis du gerne vil sikre din hund bedst muligt, så har vi fundet vovseforsikring.dk som giver et overblik over de muligheder du har indenfor forsikringer til din hund.