Hvad skal du med en Vileda moppe? Det siger uden tvivl sig selv.

At have dit eget hjem er super, men hvis du vil bo i ordentlige omgivelser, er du desværre nødt til at vedligeholde dem. Det betyder én ting i dette tilfælde: Rengøring! Det er noget, de færreste ser frem til, og det gælder derfor om at gøre det så let som muligt for dig selv.

Derfor har du brug for adgang til mange forskellige redskaber: Støvsugere, støvekoste, koste, og så selvfølgelig mopper. Tit kan gulvet holdes fint rent med en støvsuger, men før eller senere kommer der så mange pletter, at du er nødt til at få det vasket.

Det involverer som regel en masse bøvl med spande og klude, der hele tiden skal vrides op på ny. Heldigvis er der kommet mange nye former for rengøringsmopper på markedet, blandt andet Viledas moppe. Med denne lette mikrofiber moppe kan gulvvasken blive meget lettere.

billig Vileda moppe

Hvor kan Vileda moppen bruges?

Den kan bruges i hele huset. Hvad enten du skal bruge den på træ, klinker, fliser eller linoleum vil den kunne hjælpe dig med at skrubbe skidtet af gulvet. Det kan dog anbefales at købe to forskellige mopper til dit hjem – en almindelig Vileda moppe og en mere specialiseret Vileda rundmoppe, der egner sig særligt til brug på badeværelset.

Det er ikke livsvigtigt, men moppen, der er særligt designet til badeværelset, bruger en mere skånsom rengøringssvamp, som du også kan tage af og bruge i hånden. Den egner sig derfor godt til klinkerne i badeværelset.

Hvad er en Vileda moppe?

Vileda moppen er en såkaldt ’fladmoppe’. Det betyder, at den er flad, ligesom en kost, men fremfor at have børster, har den en bund, hvor du kan klistre moppen på og udskifte den, når den bliver beskidt. Selve gulvmoppen er produceret af 100% mikrofiber, hvilket sikrer at den kan komme i bund med pletter på gulvet. Den bruger både en tynd og kraftig fiber. Den tynde virker godt mod støvpartikler, imens den kraftige virker bedre på skidt.

Den vejer ikke meget, da skaftet er lavet ud af plastikmateriale, og den flade moppe giver dig mulighed for at nå langt ind under dine møbler. Og så kan den maskinvaskes ved 60 grader.

Derudover har moppen et super godt udvridersystem. Hvis du køber Vileda moppen sammen med dens spand, kan du skylle og vride moppen uden på noget tidspunkt at være nødt til at røre den beskidte moppe i processen.

Mikrofiber er godt til rengøring

Mikrofibermopper er lavet af polyesterfibre, der ofte består af 70% polyester og 30% polyamid. Fibrene er lidt op i bittesmå tråde – 100 af dem har samme tykkelse som et menneskehår, så vi taler virkeligt små tråde! Deres tynde form betyder, at de fordrejes og dette gavner dig som forbruger. Denne fordrejning gør nemlig moppens absorberingsevne enormt god.

Ved at bruge mopper lavet af mikrofiber undgår du ridser i gulvet. Samtidig er en mikrofibermoppe utrolig tæt, så den suger bedre og kan få bedre fat i skidtet på gulvet.

De er også hurtige til at tørre, da de måske er tætte, men ikke særlig tykke. Dermed behøver du faktisk ikke bruge særlig meget vand til dem. De suger rigtig godt og holder på vandet, så de kan klare sig længere tid uden at skulle dyppes igen.

De kan også fungere rigtig fint uden rengøringsmidler. Du kan altså vaske gulvet med bare vand det meste af tiden – rengøringsmidlet kan ikke undgås for evigt, men du behøver ikke nødvendigvis at bruge det så tit.

Sørg for den rette vedligeholdelse af Vileda moppe og spand

Som med alle andre ting, er du nødt til at vedligeholde dine Vileda mopper ordentligt, hvis du vil være sikker på at få den optimale holdbarhed ud af dem. Før du smider dem til vask, bør du skylle dem i gennem i lunkent vand og vride dem godt, så du får det værste skidt ud.

Derefter vasker du dem ved 60 grader med almindeligt vaskemiddel.

Og det er så det! Vileda mopper er heldigvis ganske lette at vedligeholde.

Du kan også vælge at smide dem i tørretumbleren ved 60 grader efter vasken, men så risikerer du, at de begynder at skrumpe.

Det er uanset hvad utrolig vigtigt, at du sørger for en grundig rengøring af mopperne efter hver gulvvask, da mopperne ellers vil bære rundt på skidtet fra den tidligere gulvvask. Dermed vil du blot ende med at svine dit gulv endnu mere til, når du næste gang skal vaske det.

Vileda moppen

Hvor kan du købe Vileda moppen?

En Vileda moppe er heldigvis ganske let at skaffe sig. Den kan findes over alt i diverse online rengøringswebshops, sammen med dens specialdesignede spand, så du kan få både spand og moppe i samme køb.

Du kan også lede i supermarkeder, byggemarkeder eller hos rengøringsgrossister – sidstnævnte har uden tvivl det største udvalg. Ugh, skal du så til at køre ned i en butik og stå i kø i evigheder sammen med alle de andre weekendkunder? Nej, det behøves du faktisk ikke. De fleste butikker har i dag webshops – det gælder især byggemarkederne – så du kan stadigvæk finde varerne online og bestille dem der, så de bliver leveret lige til døren.

Hold udkig efter gode Vileda moppe tilbud

Siden der findes et utal af webshops online nu til dags, er det utrolig let at finde et sted, hvor der er gode tilbud på rengøringsartikler. Hvis du ikke er meget for at skulle sidde og kigge i gennem hver eneste webshop med søgeord som ’Vileda moppe tilbud’, kan du overveje at gå efter hjemmesider, der har samlet alverdens forskellige priser fra alverdens forskellige webshop. Disse sammenligningshjemmesider er super gode at bruge, når du vil danne dig et hurtigt overblik over priserne og finde det billigste produkt.

Andre gode Vileda produkter

Udover at sælge rengøringsmopper, sælger Vileda også mange andre rengøringsprodukter. De sælger klude og naturligvis de spande, som er særligt designet til deres mopper. Spanden er især vigtig at anskaffe sig, hvis du har tænkt dig at købe en moppe, da de passer perfekt sammen og gør gulvvasken langt lettere med deres udvriderfunktion.

Udvriderfunktion betyder, at der på spanden sidder en slags si, hvor du kan trykke moppen ned, så vand og skidt presses ud, og du på ny kan dyppe moppen for at få rent vand i den.

Faktisk er det muligt for dig at købe et ’startsæt’, hvor du får moppen, spanden og en ordentlig bunke af klude i ét køb. Det kan være perfekt, hvis du eller nogen, du kender, for eksempel skal flytte hjemmefra og mangler nogle gode rengøringsartikler i deres nye hjem.

Vælg den rigtige moppe for dig

Som privatperson har du ikke brug for det helt store sortiment. En Vileda moppe vil egne sig godt til dig, siden den er lille og dermed let at føre rundt i mindre rum. Modsat rengøringspersonale i store virksomheder og bygninger, har du ikke brug for en enorm gulvmoppe, der kan dække store områder.

Du har brug for en moppe, som du let kan manøvre rundt, og som du endnu lettere kan udskifte og gøre ren. Her vil en Vileda gulvspand og moppe kunne tjene dig godt.

3.9/5 - (18 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here