Tekstilrens eller tekstil rens er for mange et fluffy ord, da man kan blive i tvivl hvornår og til hvad dette rengøringsmiddel skal anvendes til. Det har vi med dette indlæg valgt at sætte fokus på.

Desuden har vi fundet markedets billigste og bedste tekstilrens, som du derfor nemt kan købe hos vores certificeret forhandler. Med andre ord, har vi simplificeret hele din købsprocess idet vi har gjort alt det indledende arbejde hvad angår at finde en troværdig forhandler og nogle billige produkter tilgængeligt i dette indlæg.

Hvad er tekstilrens?

Det er et spørgsmål vi har modtaget utallige gange, og som vi derfor af den grund hurtigst muligt vil aflive myter og andet gætteri således du i gennem hele indlægget ikke er i tvivl om hvad det er vi skriver om:

Tekstil rens anvendes til at fjerne urenheder, pletter og andet skidt fra tæpper, sædebetræk, møbler, sofaer, gulvtæpper, tøj m.m. I mange tilfælde kaldes tekstilrens også for universalrengøringsmiddel, da det ligger lidt i ordet er et rengøringsmiddel, som kan fjerne nærmest alle urenheder.

Derfor er det selvfølgelig altid et godt rengøringsmiddel at have i sin virksomhed og privathjem.

Der er ingen ulemper ved at påføre tekstilrens på dit inventar, tværtimod vil det nok forlænge dets holdbarhed idet det giver det et lag, som gør det resistent overfor fremtidig pletter.

Tekstilrens produkter

 

Som det fremgår af ovenstående billede, så findes tekstilrens i mange beholdere og det er simpelthen bare fordi vi har valgt en forhandler, som tilbyder produkter til private såvel som virksomheder, så derfor skal du ikke lade dig blive forvirret af dette.

Vi har af nedenstående valgt 4 produkt muligheder indenfor tekstilrens, som vi på redaktionen alle har erfaringer med i den forstand, at vi har produkttestet dem for at kunne vurdere hvad vi synes om de enkelte tekstilrens muligheder – men inden vi påbegynder den anmeldelse har vi lavet nogle enkeltstående punkter, som kort og godt forklarer hvad tekstilrens med fordel kan anvendes på:

 • Olie og fedtpletter
 • Tyggegummi rester
 • Kuglepen, tusch og blyant
 • Rødvin, marmelade og rødbede
 • Stearinlys

 


Tekstilrens – BUZIL 200 ML

Tekstilrens produkt 1

Her har vi at gøre med et produkt fra BUZIL, som virkelig gjorde det godt i vores tekstil rens test, og som naturligvis alene af den grund er kommet med i indlægget.

Vi sætter pris på, at man kan købe beholdere med spray-funkton, det gør nemlig hele rengøringsprocessen signifikant nemmere – da du på den måde nemmere kan dosere det.

Dette tekstilrens produkt kan vi derfor på det kraftigste anbefale til virksomheder såvel som privatpersoner. Det kan klare alt slags pletter, vi havde hvertfald ikke problemer med at fjerne diverse urenheder, som rødvin, olie pletter og fedt pletter. Derfor er det efter vores overbevisning et rengøringsmiddel, som kan fjerne de nødvendige pletter man måtte bøvle med i hverdagen.

Du kan få denne pletfjerner / tekstilrens produkt til intet mindre end 116,95 DKK pr. enhed, og hvis du som virksomhed ønsker mere end én kan det bestilles med mængerabat.

Du finder mere information omkring priserne og produktet ved at trykke på nedenstående link.

PRIS: 116,95 DKK

 


Tekstilrens – Universalpletfjerner 500 ML

Tekstilrens produkt 2

Denne universal pletfjerner fra kärcher er uden tvivl også en favorit her på redaktionen, for udover at kärcher er anerkendt for at lave nogle utroligt gode produkter, så sidder det jo altid i en, at det kan være det ikke er tilfældet denne gang.

Sådan er det dog overhovedet ikke – tværtimod. Vi vil næsten gå så langt som, at sige at dette produkt til rengøring af tekstilrens virkelig formår at leve op til det produktbeskrivelsen siger om den:

”Nem at anvende, virker til mere eller mindre alle urenheder, billig og bedst i test”

Der skal hvertfald ikke være nogen tvivl om, at vi hos rensning.dk er meget begejstret for dette stykke rengøringsartikel. Dette tekstilrens produkt formår at fjerne alle pletter således man slet ikke kan se dem, men til forskel for mange andre tekstil rens produkter, så formår denne model også at fjerne lugten således du faktisk ikke vil kunne vide, at du lige har tabt en rødbede på et hvidt tæppe/dug/skjorte eller andet.

Vi har selv haft en hvis skepsis ift. at dette skulle være muligt at fjerne rødbede saft fra hvide genstande, men det er faktisk muligt – vi testede det naturligvis selv.

Det er klart, at hvis du venter 10-15 minutter efter pletten har sat sig, så vil du ikke have ligeså gode resultater, som hvis du rengjorde pletten 1-2 minutter efter skaden er sket.

PRIS: 207,50 DKK

 


Tekstilrens – Kärcher tæpperens / møbelrens

Tekstilrens produkt 3

Her har vi en tekstilrens dunk som der selvfølgelig er en tand mere i. Derfor vil man oftest købt denne som virksomhed.

Der er 5 liter i denne, og ligesom alle de andre varianter, så er dette alternativ også kanon!

For det skarpe øje er der ingen forskel på ovenstående tekstilrens (førnævnte produkt) og denne model – udover at der i dette alternativ selvfølgelig er mere indhold.

Mange vælger at købe begge varianter, da de på den måde har et lille lager samtidig med at de får en beholder med spray funktion, for når du så løber tør for tekstil rens, så kan du nemlig blot hælde fra denne beholder og over i den anden og du er så klar til at fjerne pletter igen.

Hvis du er i tvivl om nået vedrørende dette produkt, så kan du læse mere om det ved at klikke på nedenstående link – dette er i øvrigt gældende ved alle vores varianter på siden.

Lidt simpel hovedregning kan hurtigt regne ud, at det er værd at overveje at købe en større dunk end mange små flasker – så det synes vi bestemt er nået du skal overveje, og det er naturligvis også derfor vi har valgt at bringe denne i indlægget.

PRIS: 1.043,75 DKK

 


Tekstilrenspakke

tekstil rens

Tekstil rens pakke eller pletfjernerpakken som den også kaldes, er blevet utroligt populær på det sidste, og det er naturligvis fordi du får rabat på væsentlige produkter i rengøringen.

Den giver dig derfor mulighed for at spare penge på produkter, som du måske ikke ville have mulighed for at få til denne pris.

Denne tekstil rens pakke indeholder følgende:

 • Melaminsvampe
 • Microfiberklude
 • Buz Point (Tekstilrens produkt – det første produkt vi anmeldte i dette indlæg)
 • Reso Clean (Universalrengøringsmiddel)
 • Clean Up (Tekstilrens produkt)

Læs mere om denne pakke via nedenstående link.

PRIS: 400 DKK

 


Guide til anvendelse af tekstilrens

før og efter billede tekstilrensTekstilrens er utroligt nemt at anvende, da det selvfølgelig blot kræver, at man hurtigt finder sit tekstilrens frem og begynder at børste det af på det sted du har spildt.

Alligevel har vi for en sikkerhedsskyld valgt at bringe en guide, som forhåbentligt skal slå alt tvivl væk omkring dette – så følg gerne vores vejledning næste gang du skal anvende dit tekstil rens på det spildte område:

 1. Find en våd klud og fjern så meget som muligt med den.
 2. Hent dit tekstilrens produkt og hæld dette på det område der er beskidt. Tag din klud og begynd at skrubbe på det respektive område, og bliv gerne ved i 1-2 minutter også selvom det ligner, at pletten er væk.
 3. Skyl din klud i vådt vand, og fjern tekstilrens fra området således du kan se om der stadigvæk er en plet.
 4. Hvis der stadigvæk er en plet skal du hælde mere tekstilrens på området.

Herefter vil du 9 ud af 10 gange opleve, at området er rengjort og at du derfor har en kliniks ren sofa uden vin eller mad pletter.

Det viser sig faktisk ofte, at man bliver utroligt glad for sit tekstilrens – da det vil fungere som et sikkerhedsnet til det daglige forbrug. Uanset hvor meget man passer på, så sker det, at man kommer til at spilde eller på anden vis er uopmærksom. Forskellen er bare, at nu har du en hurtig løsning til det!

 

4.3/5 - (12 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here