At flytte ind i et ny lejlighed kan være interessant og samtidig svært. Hvis du flytter direkte ind i en helt ny og tidligere tom lejlighed, skal du stresse over giftigt byggestøv og andet støv. Når du flytter ind i en ny lejlighed, er der nogle udfordringer som du skal være opmærksom på, når du skal starte med at gøre rent. Der kan selvfølgelig også være andre områder i din nye lejlighed, afhængig af hvordan du har modtaget den fra forrig lejere.

Hvis du ønsker at se tydelige og klare billeder inden du på forhånd tager ud for at se en lejlighed i Odense, kan du gennemse denne side som dit første trin, så du også er klar over omfanget af den rengøring, som du skal foretage ved modtaget af den. Når du har set at den kun vil kræve den normale “hånd”-rengøring, kan du derefter tage ud og se den, da du hurtigt selv kan få den rengjort. Når det så er sagt, er nedenfor de vigtigste områder som du skal fokusere på, når du går igang med din egen rengøring.

Piovesempre, Canva.com

Badeværelse

Naturligvis ved du, at badekarret, bruseren, håndvasken på badeværelset og toilettet kræver at blive renset og også desinficeret, men ignorer ikke badeværelsesudstødningen. Den kan være fuld af snavset støv og også snavs, og også hvis du fjerner det beskyttende dæksel, kan du opdage insektinvasion eller endda museklatter, så sørg for at fokusere på loftets udstødningsfølgerplacering.

Bortskaffelse af affald

Affaldsbortskaffelse kan hurtigt ende med at blive ildelugtende rod, og hvis den tidligere beboer har efterladt nogle madstykker rundt omkring, kan de få dit køkkenområde til at lugte alvorligt dårligt. Sørg for, at du renser og skyller alle områder ud med vand, og også hvis der stadig lugter, så søg efter de rigtige genstande for at rense køkkenet grundigt.

RossHelen, Canva.com 

Hvidevarer

Mange mennesker antager, at opvaskemaskiner er selvrensende, da frisk sæbe tilføres dem gennem hver rengøringscyklus. Undersøg dog indvendigt, og du vil opdage et filter, der kan blive tilstoppet med mange års madaflejringer. Nogle sæber efterlader ligeledes et forfærdeligt og klæbrigt afskum, så før du lægger nogle af dine ting direkte i opvaskemaskinen, skal du sørge for, at det er renset og ryddeligt.

Vi har faktisk alle set snavsede køleskabe, og også de fleste af os ved, at bakterier kan vokse ved kolde temperaturer. Undersøg dørens pakninger og glashyldens holdere og porte for skjult snavs og pletter.

Dørhåndtag

Uanset om du bor i en billig lejlighed eller et dyrt sted i Odense, er det vigtigt at foretage en bakteriel vatpindsundersøgelse på et hvilket som helst sted i din lejlighed, hvor du også vil finde store mængder af ekspanderende bakterier på hvert dørhåndtag. Det er bestemt ikke alle disse mikroorganismer, skimmelsvampe og infektioner, der med sikkerhed vil være skadelige, men alligevel kan flere af disse dyr trække sig væk med tiden. Hvis det kniber lidt med at fjerne “tunge” pletter fra dørhåndtaget, kan du her læse mere om hvordan du takler dette.

Photodjo, Canva.com

Fjernbetjeningen

Det er velkendt, at fjernbetjeningen til fjernsynet er en af de mest beskidte ting, som du vil opdage. Faktisk er fjernbetjeningen i et almindeligt resortrum mere snavset end toilettet, håndvaskehåndtagene, dørshåndtaget, såvel som endda det berygtede tæppe.

Sådan forbereder du din bolig til en ekspertrengøring

Det er nemt at forberede dit hjem til en professionel rengøring af boligen. Med et par grundlæggende ting i tankerne, ville planlægning af en rengøringssession være et stykke kage!

Gør rengøringsområder tilgængelige

Sørg for, at de steder, der skal ryddes op, er klar til at blive behandlet af en rensegruppe. Dette indikerer at fjerne enhver form for personlige ting, som du ikke ønsker at blive berørt fra køkkenbordet, gulvbelægninger og også forskellige andre overfladeområder.

Forbind dine forventninger

Hvis du arbejdede med en uafhængig rengøringsassistent, ville du helt sikkert skulle bruge en masse tid på at gøre dit hjem klar til rengøring. Faktisk sikrer specialiserede rengøringstjenester, at du ikke behøver at bekymre dig om at passe på alle de fine ting..

Bare anerkend dine forventninger på forhånd. Et par tilfælde kan bestå af:

  • Hvilke steder skal man koncentrere sig mest om?
  • Er der værelser, som du foretrækker, at man ikke gør rent denne gang?
  • Inkorporer dine forberedelser med morgenrutiner

Når du opretter regelmæssig rengøring som f.eks. en gang om ugen eller hver anden uge, er en af de mest pålidelige metoder, som du kan varetage de primære opgaver ved, er at binde dem til dine tidlige morgenrutiner.

At udføre små opgaver, som at arrangere enhver form for individuelle genstande, sørge for, at rengøringsteamet har nem adgang til dit hjem, samt at ringe til dem angående unikke instruktioner, vil få din arrangerede husrensning til at gå glat.

Konklusion

Man ved at man skal starte på en frisk i en ny lejlighed, men vær opmærksom på de fem ovenstående råd og tag dig af de rengøringsopgaver, så du kommer rent igang i dit nye hjem.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here