Skuresvampe / Køkkensvampe / Rengøringssvampe er nok et af de mest normale rengøringsprodukter der er i de danske hjem, og det er det selvfølgelig af den grund, at man kan bruge en skuresvamp til mere eller mindre alt.

De bruges til at rengøre gryder, pander, bestik og/eller snavs på eksempelvis gulvet. Derudover er det faktisk også blevet sådan, at en skuresvamp grundet dets ru overflade anvendes til rensning af toiletter og badeværelser.

Vi har valgt at finde de bedste skuresvampe på det danske marked ved, at finde dem som er billigst og har den længste holdbarhed. På den måde er vi sikret, at du får den skuresvamp som er bedst.

Det kan godt betale sig at købe skuresvampe over nettet

Ved at købe din skuresvamp over internet vil du kunne spare en masse penge samt få et udvalg som er markant bedre end dem du ‘bare’ køber i det lokale supermarked. Fordelen ved at købe dine skuresvampe via vores udvalgte forhandler er selvfølgelig, at hvis du handler som virksomhedsejer kan du trække momsen fra samt som privatperson får du mange gode skuresvampe til en billigere stykpris.

Hvis du er i tvivl om leveringstiden, så er den alt afhængigt af hvornår du køber dine skuresvampe dag til dag levering. Så derfor vil du opleve at alle de fordomme du måtte have ved, at handle på nettet bliver tilintetgjort.

Skuresvampe

Her er Skuresvampe gode at bruge:

 • Bruchenicher
 • Porcelæns
 • Glaskeramiske overflader
 • Gulv
 • Andre overflader
 • Døre

Som du hurtigt kan se via ovenstående er en skuresvamp lidt et alt muligt middel, som derfor kan anvendes i en hver process i rengøringen, for der er jo altid nået som har brændt sig fast eller sidder fast som skal skrubbes af og det er skuresvampe simpelthen perfekte til.

Det ligger naturligvis lidt i ordet. Det gode ved en skuresvamp er faktisk, at man nemt kan bruge dem i flere uger, og måneder alt afhængigt af hvad du selvfølgelig har brugt dem til. For det mini-ståltråd som sidder inde i skuresvampen har nemlig den effekt, at det ikke blive svagere efter brug – nej tværtimod.

Det bliver nemlig hærdet på sådan en måde, at det faktisk blive stærkere jo mere du anvender din skuresvamp.

Vi har selvfølgelig til dig, som ikke har tiden eller lysten til at læse indlægget valgt at bringe denne video, som kort og godt fortæller dig hvordan og hvorledes en skuresvamp anvendes. Man skal nemlig være opmærksom på, hvad man bruger den overflade som kan ridse til.

Et godt eksempel er, hvis man for eksempel bruger den til at rense sin computer skærm, så vil de give ridser – men det er selvfølgelig fornuft der skal afholde en for at bruge en skuresvamp til dette.

Før nævnte vi hvad en skuresvamp kunne bruges til, men af andre nævneværdige fordele bør disse også nævnes:

 • Kan fjerne næsten alle urenheder
 • Billige og effektive
 • Har en lang holdbarhed
 • Kan bruges til at rengøre alt
 • Fremstillet i genbrugsmaterialer og er derfor miljøvenlig
 • De bedste resultat opnås når skuresvampen er våd

Hvor kan man købe skuresvampe?

En skuresvamp / rengøringssvamp kan man købe rigtig mange steder, da det selvfølgelig er nået de fleste danskere bruger i deres hjem. Dog er det helt nye, at flere og flere begynder at købe større ind i hjemmet idet det er en bedre økonomisk løsning (det er nemlig billigere, at købe større ind), og disse løsninger tilbyder de helt normale supermarkeder ikke.

Skuresvampe billedeDerfor er et af de mest naturlige spørgsmål, som vi får, hvor man kan købe sine rengøringsmidler og endnu mere specifik sine skuresvampe / køkkensvampe billigst henne, og her må vi bare sige, at HUMA som vi i gennem dette indlæg henviser til er en rigtig godt alternativ.

Det tilbyder nemlig gode løsninger til virksomheder såvel som er du privat person, og derfor har vi altså en virksomhed som har løsninger til alle mulige formål. Du vil på deres side kunne finde alt fra A-Z indenfor rengøringsverden, og derfor er de selvfølgelig repræsenteret i mange af vores indlæg på siden.

Det samme er naturligvis gældenede for skuresvampe, hvor de har det bedste og billigste udvalg på hele markedet. Der er alt fra ridsefrie skuresvampe og multi color skuresvampe til Vileda super skuresvampe og powerscrub skuresvampe – de har med andre ord alt hvad du efterspørger.

DU kan ligeså godt købe mange skuresvampe, for du skal nok få dem brugt

Det er selvfølgelig altid en balancegang at købe stort ind, og det er ofte også nået, man kun gør sig i ved grænsen i form af mad og alkohol, men heldigvis har flere og flere danskere fået en mere fornuftig økonomisk sans forstået på den måde, at der i så mange aspekter som muligt i de danske hjem bliver optimeret.

Specielt når det handler om rengøringsmidler som en skuresvamp eller andre rengøringsartikler, vil du opleve, at det sagtens kan betale sig at købe for eksempelvis mange skuresvampe hjem – fordi du skal jo nok få dem brugt. Mange gør faktisk det, at de køber skuresvampe på tilbud sammen med skurecreme.

Skuresvampe på tilbud 

Som vi kort omtalte ovenstående er det at købe en skuresvamp /skrubbesvamp på tilbud nok ikke en helt dum idé idet du som sagt, får dem til nedsatte priser.

Skuresvampe på tilbud ligger i prislejet 7 – 12 DKK pr skuresvamp, så hvis du for eksempel købte 50 stk. så ville dette ligge i lejet 350 – 600 DKK, hvilket i og for sig er utroligt billigt taget i betragtning af hvor mange du får og at du nok skal få dem brugt.

En skuresvamp kan faktisk fås i mange forskellige modeller, som du vil kunne se hvis du trykkede på nedenstående link, så kan man ved eksempelvis HUMA få op til 6 forskellige modeller.

Fælles for dem alle er at de er billige og i utroligt højt kvalitet. Nogle gange kan man nemlig opleve, at man i et supermarked kun kan få en variant, og heldigvis er dette ikke tilfældet her.

En skuresvamp som er lille er ikke en rigtig god skuresvamp

Og det er den ikke ene og alene af den årsag, at en skuresvamp bør være stor i det det giver et signifikant bedre greb omkring den. Derudover er der de naturlige fordele, at en større skuresvamp vil gøre det muligt, at gøre mere rent i det der simpelthen helt logisk bare er mere svamp at give af.

Vores udvalgte forhandler tilbyder kun store skuresvampe i ridsefri og ikke ridsefri varianter og der er derfor alt hvad du skal bruge der.

Hvad bruges en skuresvamp / køkkensvamp til?

Billig skuresvampe
Vi har allerede været lidt inde på det, men en skuresvamp bruges primært til rengøring i alle mulige formater. Det er i og for sig såden en alt muligt svamp – nogle kalder den også for en rengøringsvamp eller køkkensvamp. Der er het naturligvis bare tale om samme produkt blot synonymer til en skure svamp.

Det gode ved disse skuresvampe eller rengøringssvampe er at de faktisk kan holde i længere tid end dem i supermarkedet.

Det man kan gøre hvis du nu har brugt den til en relativt stor rengøring ville typisk være, bare at skylle den af under varmt vand fra vandhanen, men det er nødvendigvis ikke det bedste og den måde som gør din køkkensvamp mest ren.

bedste skuresvampVi har nemlig fundet ud af, at hvis du eksempelvis smider den ind i opvaskemaskinen til maks 60 grader, så vil du have en skuresvamp / rengøringssvamp som er næsten så god som ny.

Så dette kan vi da klart anbefale dig. Det er dog klart, at efter 2-3 gange i opvaskemaskinen kan den blive lidt mør i det, også skal den selvfølgelig bare smides ud og man tager så en ny – men det er en god og naturlig måde hvorpå du kan forlænge dets levetid og dermed gør det endnu billigere at have skuresvampe.

For på den måde vil der nemlig gå længere tid før du skal bestille nogle nye. Man skal dog være opmærksom på, at de må ikke opvaskes i klor, det vil nemlig få dem til at smuldre helt fra hinanden.

Afslutningsvist håber vi på, at dette indlæg har hjulpet dig i den rigtige retning i forhold til at købe din skuresvamp hos den bedste forhandler. Det kan nemlig hurtigt være kompliceret og på grænsen til besværligt, at skulle vælge en forhandler på et marked hvor alle siger de klarer sig utroligt godt.

Vi er løbende i dialog med ejeren af Huma og derfor ved vi, at det er et sted som overholder alt hvad de lover, og derfor kan du sikkert og trygt købe hos dem. Det er nogle jeg i min tidligere karriere som rengøringsdame har købt fast hos, og derfor vil jeg naturligvis fortsætte med at anbefale dem.

Hvis du har nogle tips og tricks i anvendelsen af skuresvampe / rengøringssvampe / køkkensvampe, så kan du skrive dem via nedenstående diskussionsfelt. Du kan også anvende den såfremt du måtte have nogle spørgsmål til anvendelse, så vil vi besvarer din henvendelse indenfor 24 timer

4.8/5 - (6 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here