En gulvmoppe eller bare moppe som de også kaldes har altid være et kanon remedie i rengøringen. De formår nemlig at fjerne alle former for snavs på såvel beskidte gulve til vinduer.

Vi har i dette indlæg fundet danmarks bedste forhandler af gulvmopper og mopper. 

En gulvmoppe kan bruges på mange forskellige måder. Alt fra at fjerne spildt vin eller tøre sved af gulvet til at tørre vinduer, skærme, tastaturer eller andre større overflader af med en gulvmoppe med en microfiberklud på.

 

Alt dette og meget mere som for eksempelvis hvilket moppesæt eller gulvemoppe sæt er det bedste til hvordan du rengøre og vedligeholder din gulvmoppe – vil fremgår i dette indlæg.

Gulvmoppe – Dryp- og kop metoden

Gulvmoppe billig

Som det kort fremgår af ovenstående indledning, så findes der forskellige typer af gulvmopper og faktisk, så er det ikke så underligt. For man kan nemlig bruge mopper til meget mere end bare at gøre gulvet rent – men det vil du blive klogere på igennem indlægget.

Her har vi at gøre med den klassiske gulvmoppe / moppe, som ved hjælp af den anerkendte dryp- og kop metode  som bedste forklares ved, at man først gør gulvet vådt med en gulvmoppe som den der fremgår sidestående.

Derefter laver man samme øvelse, men her blot med en tørmoppe, som derfor gør gulvet tørt og hvor du derfor slipper for at skulle ned på alle fire og tørre af med et viskestykke. Denne måde at anvende en gulvmoppe på er specielt god hvis du har meget beskidte gulve.

Det er klart, at der ligeledes i denne anledning anbefales at du anvender en form for sæbe til dette, og det kunne naturligvis være en skurecreme.

Fordelen ved disse gulvmopper er, at de er meget alsidige det vil sige, de mere eller mindre kan anvendes til alt. De har lang holdbarhed idet de er fremstillet til, at kunne klare selv de mest beskidte områder – og er derfor perfekt til private hjem såvel som hvis du gør rent for en virksomhed.

 

Inventar gulvmopper

Inventar moppe

Hvad er en inventar gulvmoppe? Det er et spørgsmål vi har fået relativt tit, og derfor vil vi selvfølgelig slå et slag for at komme dette tvivls spørgsmål til livs.

Faktisk er en inventar moppe egentligt bare en normal gulvmoppe bare produceret i microfiber, og derfor egner den sig klart bedst til, at tørre inventar af. Det giver jo lidt sig selv, at det er det som gulvmoppen fungerer bedst til – og derfor vil vi give nogle eksempler på, hvad den er god til:

  • Aftørring af computerskærme
  • Aftørring af støvede overflader som borde i et klasse lokale

Så har vi helt sikkert en gulvmoppe eller bare moppe, som du med sikkerhed vil blive glad for. Selvom man skulle tro at sådan en microfiberklud (inventar moppe) skulle være dyr, så er det slet ikke tilfældet – vores udvalgte forhandler har dem nemlig til salg for intet mindre end 30 DKK pr. stk. såfremt du køber én – så hvis du er en virksomhed som skal køber gulvmopper B2B så kan du få dem meget billigere. Denne oplyste pris er ligeledes inklusiv moms.

 

Microfiber moppe

Microfiber gulvmoppe

Nu tænker du nok, at ovenstående inventar moppe også var fremstillet i materialet microfiber som i og for sig er et rigtig fint stykke materiale idet, det hverken giver ridser eller på anden måde generer andet.

Derfor er det selvfølgelig også et godt middel til rengøring af kontorer med videre. Inden vi for alvor begynder at fortælle om hvorfor lige netop denne microfiber moppe er et godt og sikkert valg i din rengøring, så vil vi hurtigt reklamerer for, at vore udvalgte forhandler har flere forskellige typer af microfiber mopper således du får en som passer til lige netop dit formål.

Derudover, så har vi allerede været lidt inde over det, men forhandleren tilbyder også muligheden for, at du som virksomhed kan købe flere end 1, og derfor bør du helt sikkert kigge nærmere på deres hjemmeside, hvor der står yderligere omkring fladmopper, gulvmopper og hvad de ellers hedder.

En gulvmoppe som denne giver dig en mulighed for, at få en mere effektiv og ren rengøring. Microfibermopper har en fantastisk tæthed i produktet, som gør at det kan suge utroligt meget og dermed også gøre rent på sådan en måde, at der ingen pletter er tilbage.

Derudover er de utroligt nemme at have med at gøre hvorfor mange virksomheder naturligvis vælger en fladmoppe, som de også kaldes. Årsagen til dette forklares yderligere i videoen nedenstående men kort og godt er der tale om, at de er nemme at tørre, giver det bedste resultat også er de nået nemmere at have med at gøre – derfor får rengøringsvirksomhederne en mere effektiv medarbejder.

Så hvis du ikke vil læse yderligere om disse gulvmopper, så se denne video – den forklarer nemlig meget godt hvordan sådan en faldmoppe fungerer bedst:


 

Tørmopper

Tørmoppe

Nu var vi før lidt inde over, at gulvmopper kan bruges til meget mere end bare at gøre dem fugtige også give gulvet en tur. Faktisk kan man istedet for en kost, eller støvsuger bruge dem til at fjerne skift fra overfladen. Det vil sige, at du lige køre dem henover gulvet i klasseværelset, hjemme i køkkenet eller ved andre overflader.

På den måde formår du at gøre et relativt stort areal rent på ingen tid. Mange sportsklubber som eksempelvis håndboldklubber, badmintonklubber og meget mere bruger dem også til at fjerne sved, fjer og andre urenheder på gulvet.

Vores udvalgte forhandler sælger disse tørmopper til nedsatte priser pt, og for at få adgang til disse billige gulvmopper skal du blot trykke på nedenstående link. Hvis du ikker har fundet ud af det endnu er vores udvalgte forhandler naturligvis HUMA, som må siges at være blevet en af danskernes foretrukne forhandlere indenfor rengøringsartikler.

De levere til både virksomheder såvel som privatpersoner og derfor har de alt hvad en husstand eller virksomhed skal have for at kunne fjerne alle pletter og urenheder.

 

Moppe gif

 

Gulvmoppe – Hvordan vedligeholdes de?

En gulvmoppe er som du har kunnet læse dig frem til et rigtigt godt værktøj til at gøre gulve og andre overflader rent, men ligesom majoriteten af rengøringsprodukter, skal en gulvmoppe, fladmoppe, tørmoppe, moppe til gulvvask, inventarmoppe og hvad de ellers hedder selvfølgelig også gøres rent efter anvendelse.

Derfor har vi hos rensning.dk valgt at lave denne lille guide, som tager dig i hånden og forklarer hvorledes dette skal og bør foregå:

  1. Du fugter din gulvmoppe i lunkent vand og vrider den igennem.
  2. Placer den i din vaskemaskine og vask den på maksimum 90 grader – det anbefales dog at de får 60 grader, da dette vil medfører en længere levetid.
  3. Din gulvmoppe skal blot vaskes med normalt vaskemiddel.
  4. Anvend ikke skyllemiddel.
  5. De kan klare tørretumbling op til 80 grader – det anbefales dog at de får 60 grader.
  6. Din moppe kan risikerer at krympe med 5 % ved første tørretumbling.

Hvis du fremfor tørretumbling blot hænger din gulvmoppe til tørre, så vil den naturligvis ikke krympe.

 

Hvilken moppe skal jeg købe?

moppe video

 

Du skal altid vælge den gulvmoppe, som du føler løser dit problem. Så hvis du stadigvæk er i tvivl om hvilken gulvmoppe du skal købe, så tag et kig over de mange muligheder der er hos vores forhandler – de har det absolut bedste udvalg på markedet, så der er ikke nået  du finder andet sted.

Denne måde at vælge på er selvfølgelig også en populær måde at gøre det på – det vil sige, at frasortere dem du hvertfald ikke skal have for på den måde at finde frem til din favorit, er også en måde at gøre det på.

Hvis du handler som privatperson er det måske ikke den helt store moppe du skal købe idet den naturligvis er en smule sværere at navigerer med. Men hvis du derimod skal gøre et klasseværelse rent, så ville dette måske være mere interessant med den store model gulvmoppe.

Som du derfor kan fornemme er det meget forskelligt fra person til person, det afhænger meget af det man skal bruge den til.

Såfremt du måtte have nogle spørgsmål til hvad vi anbefaler dig – eller bare har et dilemma imellem to modeller, så skriv endelig i nedenstående diskussionsfelt, så bestræber vi os efter at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

 

Find et komplet gulvmoppe sæt her

Komplet moppe sæt

 

 

gulvmoppe sæt

 

 

4/5 - (12 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here