Vinduessæbe er selvfølgelig nødvendigt, når du skal rengøre dine vinduer, og som du højst sandsynligt allerede har bemærket, så findes der et væld af forskellige muligheder indenfor denne verden. Derfor kan man ved få minutters research spare nævneværdige kroner, som selvfølgelig bør investeres andre steder.

Vi har med dette indlæg valgt at sætte fokus på, hvilket vinduessæbe der er det absolut bedste. 

 

Vi har søgt efter vinduessæbe efter kriterierne, at det skal være billigt, let at påføre samt ikke sætte skjolder på dit vindue. Dette er alt sammen nået de udvalgte typer af vinduessæber, som vi i løbet af dette indlæg omtaler.

Du vil hertil blive opmærksom på, nedenstående to modeller af vinduessæber, kommer fra den samme forhandler. Årsagen til dette vil vi snakke videre om i næste afsnit.

Her finder du bedste vinduessæbe billigt
Vinduessæbe

Hvis ikke du køber det korrekte vinduessæbe, vil du kunne blive udsat for, at dit vindue ikke bliver korrekt rengjort, og at der dermed sættes skjoldes på dit vindue.

Vi er af den overbevisning, at man derfor ligeså godt, som i mange andre situationer i livet, kan gøre tingene korrekt i første omgang. Det væsentligt er naturligvis, at du ved hvor du skal kigge hen, og derfor har vi med vores erfaring i branchen valgt at skrive dette indlæg til dig – således du fremadrettet blot kan skue til vores hjemmeside såfremt du skal have nogle rengøringsartikler.

Vinduessæbe kan som tidligere nævnt fåes i mange varianter, og som nået relativt nyt, er producenterne begyndt at ligge vægt på, at det er miljøvenligt, svanemærket og meget mere, og netop af den årsag så kan det, at skulle købe vinduessæbe være relativt komplekst.

Vinduessæbe test

Vi ved fra erfaring, at man nemt kan føle at det hele er lidt uoverskueligt, men her skal man egentligt bare taget det helt roligt, og følge vores indlæg. Vi har nemlig på baggrund af mange års erfaring i rengøringsbranchen haft med utallige vinduessæber at gøre, og derfor ved vi lige netop hvilken vinduessæbe, som er det absolut bedste til prisen.

De to typer vi anbefaler fungerer godt til alle slags vinduer, og derfor kan du som privat person såvel som erhverv købe dit vinduessæbe hos os med god ro i maven. Der er med andre ord ingen steder, hvor vinduessæber fungerer bedre end andet.

Vi har valgt Huma, som du kan se ved at trykke på nedenstående link, som vores udvalgte forhandler. Årsagen til dette er, at vi har et rigtig godt indtryk af dem, og ved at de overholder deres leverings- og handelsbetingelser. Derfor er der ikke en finger at sætte på deres arbejde.

Det bør ligeledes i denne anledning nævnes, at de løbende formår at få de nyeste produkter på markedet, og derfor har de hele tiden en interessant portefølje, som vi er utroligt inspireret af og derfor tester løbende for eksempelvis, at finde de absolut bedste vinduessæber.

 


Vinduessæbe u. parfume – HUMA 1 L

Vinduessæbe bedste

Den første type vinduessæbe vi vil gå igennem er denne model fra HUMA, som er uden parfume og derfor er en neutral vinduessæbe, som du kan bruge på alle overflader – udendørs såvel som indendørs.

HUMA vinduessæben indeholder 1 liter og der er derfor nok til at kunne rengøre dine/jeres vinduer mange gange. Vi plejer, at sige at man skal blande til vandet skummer, og til at man kan se vandet har fået en lidt uklarhed.

Du kan som anvist på ovenstående billede også benytte dig af en sprayflaske, og derfor sprøjte det på vinduet – vi har ingen mening til hvad der er nemmest, det er op til dig at vurderer, om du bare vil have en spand ved din side eller blande i en sprayflaske.

Vinduessæben er produceret således, at det fjerner snavs, fedt, smuds og andre insektrester. Derfor har vi altså at gøre med et ret alsidigt produkt.

Tidligere kunder som har anvendt denne huma vinduessæbe siger følgende omkring det:

Vinduessæbe feedback

 

Huma vinduesæben er svanemærket, og derfor et miljøvenligt produkt, som er det perfekt til privat såvel som erhverv.

PRIS: 35,00 DKK

 


Vinduessæbe – BUZIL PLANTA 1 L

Vinduessæbe anbefalet

Her har vi et produkt, som har været på markedet i mange år, og som derfor har været et foretrukket rengøringsmiddel af mange virksomheder. Dette er det naturligvis stadigvæk, og derfor skal det selvfølgelig også med på listen over det vinduessæbe vi mener er det bedste.

Det fåes i en mængde på 1 Liter, og hertil har det en flot blå farve som selvfølgelig giver det et smule unikt look. Planta view giver dig 100 Liter sæbevand (100 milliliter til 10 liter vand), som du kan bruge på dine vinduer og dermed sikre dig, at dine vinduer er helt rene uanset årstiden.

Det har ligesom HUMA vinduessæbe insekt fjerner, som gør at dit vindue får et slags fedt lag, som sikrer at når der sætter sig dyr på vinduet, så kan man ikke se det. Det er derfor en form for sikkerhedsfedt lag, som du selvfølgelig ikke vil kunne se med øjnene og derfor fungere det hamrende godt – dette er selvfølgelig også en af årsagerne til, at folk anvender dette.

Af nævneværdige og catchy bulletpoints kan nævnes:

  • Billig vinduessæbe
  • Mest solgt vinduessæbe i Danmark
  • Efterlader ingen pletter på vinduet og tørrer utroligt hurtigt
  • Kan anvendes til vinduer indendørs såvel som udendørs, til bilruder og vinduesrammer.

Der er derfor relativt mange fordele ved køb af lige netop en vinduessæbe fra BUZIL, og vi kan sagtens anbefale lige netop denne vinduessæbe.

PRIS: 53,75 DKK

 


Vinduessæbe – Tips & Tricks

tips og tricksDet er ikke fordi, at der findes et væld af vinduessæbe tricks, men vi har alligevel forsøgt, at samle dem som vi mener du vil kunne benytte dig af med held.

Reelt set handler det jo om, at kunne spare så meget tid som muligt, og lige netop den del håber vi, at kunne være behjælpelig med – så her kommer nogle få tips og trick i anvendelse af vinduessæben:

1. For at spare så meget som muligt skal du altid følge blandingsforholdene 100 ml til 10 liter vand eller 10 ml til 1 liter vand – på den måde vil du spare så meget som muligt, og samtidig få den mest optimale effekt på dine vinduer. Hvis du bruger for meget vinduessæbe vil der nemlig sætte sig rester og andre urenheder, som ikke gavner en par helt rene skinnende glaspartier.

2. Køb en sprayflaske, som du kan hælde blandingen op i, på den måde kan du med få tryk sprede din vinduessæbe udover hele vinduesoverfladen på kort tid og dermed sikre dig, at hele vinduet får vinduessæbe på sig. Derudover kan du såfremt du efterlader nogle helligdage lige hurtigt sprøjte på dem, og dermed fjerne små pletter let og elegant.

3. Et godt råd, hvad angår alt rengøring er at købe relativt stort ind – årsagen til dette er selvfølgelig, at du ikke bare skal gøre rent engang men mange gange i fremtiden, så ved at købe måske 10 flasker vinduessæbe hjem sparer du en betydelig del, som naturligvis er værd at tage i betragtning.

4. Vi anbefaler altid, at når vi snakker om at rengøre vinduer, at det bliver gjort i koldt vand, da temperaturen ikke har nogen betydning for kvaliteten af vinduesrengøringen. Så kan du måske tænke, hvorfor skal det så være i koldt vand, og det er egentligt at praktiske årsager. Vi har nemlig oplevet, at man kan brænde sine fingre i de varme vand, så derfor foretrækkes der koldt vand til vinduessæben og din vinduesrengøring.

Hvis du selv liger inde med nogle gode tips og trick til rengøringen af vinduer eller til anvendelse af vinduessæbe, så vil vi mere end gerne hører fra dig. Du kan enten henvende dig til os via vores kontakt os side, eller ved bare at skrive i nedenstående diskussionsfelt.

 

Sådan påføres vinduessæbe korrekt

vinduessæber billig

Der er egentligt ikke en måde at gøre det forkert på. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at når du køber din vinduessæbe, så får du den koncentreret del, som derfor skal blandes op med vand.

Hvis du påfylder den koncentreret vinduessæbe på vinduet uden opblanding, så vil der komme skjolder og andre mærkværdige urenheder på vinduet, og i værste tilfælde vil du blive udsat for, at dit vindue tager skade – som vi derfor har nævnt tidligere i indlægget så bør du holde dig til blandingsforholdene 10 ML vinduessæbe til 1 L vand.

 

3.6/5 - (10 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here