Det er et udbredt fænomen at vi arbejder for meget og for intenst. Især når den mørke vintertid rammer, kan mange mennesker have tendens til stress og overload. Derfor kan det være en god idé at tage en pause og rejse lidt væk.

En rejse til Island sætter dig I kontakt med naturen og giver dig lige netop det pusterum fra hverdagen du har brug for.

Vær impulsiv og spar planlægningen væk

Vi laver skemaer og planlægger på arbejdet, og når vi så kommer hjem, så skal vi atter indskrive aftaler, middagsselskaber og sport ind i vores kalender. Hverdagen kan derfor nemt blive hektisk, og mange får brug for at komme væk.

Vælger du at rejse til det naturskønne Island, så kan du ved ankomsten vælge at bruge biludlejning som transportløsning. Leje af bil sparer dig for en masse koordinering i forbindelse med offentlig transport, og du behøver ikke at tilrettelægge hele din ferie på førstedagen.

Billeje giver dig lige netop den impulsivitet som du kan savne i hverdagen. Hop ind i bilen når du vil, og kør lige derhen hvor vejen bringer dig.

Du kan endda yderligere spare dyrebar ferietid ved at undersøge biludlejningsmarkedet inden afgang. Undersøg hvilket firma der har det bedste tilbud og find biludlejning gennem Easyterra.

Vind, vejr og dyr

Den hektiske hverdag i byen med larm og støj kan få batterierne helt i bund hos de fleste. Er din daglige gang i byen, så kan det være en god idé at søge mod naturen, når man skal samle på kræfterne til den kommende periode.

Island er den perfekte destination til den slags opladning. Klimaet er måske ikke fristende, men de kolde måneder kan byde på forunderlige syn. Sneen i landskabet er betagende, og med den rette påklædning kan du få mange gode timer i bjergene.

Også dyrelivet er særdeles interessant, og der findes et væld af unikke fuglearter som lever og yngler lige netop på Island. Som fugleentusiast vil man møde et særpræget syn, og den jordbundne kontakt til naturen vil give et boost til energien.

En dukkert i snelandskabet

På trods af det kølige vejr i vintermånederne, så kan man alligevel nyde godt af en dukkert. De verdenskendte varme kilder er at finde forskellige steder på øen, og har man benyttet sig af billeje, så kan man nemt komme fra eksempelvis Reykjavik til en given kilde.

Kilderne er et særsyn, og selvom nogle af dem er velbesøgte, så bør man ikke snyde sig selv for denne oplevelse.

I iskoldt vejr kan man sidde i de varme kilder og nyde den omkringliggende rå natur, mens man fugter ganen med en lokal snaps eller belønner maven med en islandsk delikatesse fra havets alsidige univers.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here