Er du ejer af en bolig, hvor facaden efterhånden er begyndt at vise spor på tidens tand med en stor mængde skidt, snavs og gammel maling i enhver krog og afkrog? Hvis du kan svare ja til dette spørgsmål, så er det muligvis på tide at du begynder at overveje at få din facade renoveret med en professionel sandblæsning. Som navnet antyder, så er der med denne metode tale om en teknik, hvor der blæses sand på facaden af bygning.

Dette har til formål effektivt at fjerne al kalk, maling, skidt og andet snavs fra bygningens overflade. Når du først har fået sandblæst din facade, så vil du øjeblikkeligt opdage at facaden ganske enkelt ser betydeligt renere og nyere ud. Desuden vil de ru sandpartikler der blæses imod facaden resultere i et underlag der kan binde, så man nemt kan påføre ny maling, hvis man skulle have lyst til det.

Man kan desuden også sandblæse andet end facader. Både, skibe og containere vil faktisk også være oplagte til sandblæsning . Der er flere forskellige fordele ved sandblæsning, der i det store og hele kommer fuldstændigt an på hvilket materiale der er tale om.

  • Sandblæsning af facader: sandblæsning er her velegnet hvis du står med en bygning, hvor kalkbelægningen er begyndt at skalle eller hvis huset begynder at få revner i dets fundament. For at kunne rette op på disse problemer er det først og fremmest vigtigt, at man har et godt underlag at arbejde på. Ved at sandblæse, så har du nu et fuldstændigt nygrundet lærred at arbejde videre på.
  • Sandblæsning af både og skibe: på lignende vis kan afskallende maling på undersiden af et skib eller båd sandblæses for at skille sig af med eventuelle rester af gammel maling. Efter dette arbejde er udført, kan man nu påføre ny maling eller lak på fartøjet.
  • Sandblæsning af containere: sandblæsning er perfekt, hvis du har en gammel container der er fyldt med rustpletter. Ved at sandblæse vil du nu kunne påføre rustbeskyttende middel og maling, og nu have en container der ser fuldstændig ny ud.
  • Sandblæsning af maskiner: sandblæsning er desuden også velegnet til industrielle maskiner, der efterhånden er blevet hærget af rust og gamle olierester. Ved at sandblæse kan du nu rustbehandle, samt påføre ny lak eller maling.

Brug en professionel til jobbet

En sandblæsning er såmænd ikke den nemmeste opgave i verden. Det vil derfor være en rigtig god idé, hvis du overlader jobbet til de professionelle. Det kræver nemlig en masse vide bare at besvare spørgsmålet om hvilken type sandblæsning man egentlig har behov for. Medmindre man er ekspert, så kan det nemlig være vanskeligt at sige om man vil være bedst tjent med f.eks. en tør- eller vådsandblæsning.

Få derfor en professionel til at vurdere netop hvilken type, der er brug for. Det vil desuden altid være en god idé at tage en tur på nettet, for at få lidt mere viden og tips vedrørende sandblæsning inden du forpligter dig til det første og bedste tilbud.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here