De fleste ved at et rent hjem, er et sundt hjem. Daglig rengøring er vigtigt, hvis man vil nedsætte risikoen for vira og bakterier. Lige så vigtigt som at holde afstand til smittede og beskytte sig med diverse udstyr. Her får du en række argumenter til hvorfor du skal gå op i overfladedesinfektion, samt hvordan du bedst kan gøre det.

Alkohol er ikke nødvendigvis løsningen

Kender man til håndsprit ved man, at det lugter kraftigt af sprit og alkohol. Det er en hurtig løsning for mange at spritte deres hænder af således. Det er nemlig en god måde, hurtigt at dræbe bakterier på hænderne. Men det bør kun bruges, hvis man ikke har adgang til vand og sæbe. Ellers kan det være meget hårdt for hænderne i længden. Det samme gælder for dine møbler derhjemme.

Nogle tror at man kan spritte møbler af, på samme måde som hænderne. Men alkohol kan faktisk ødelægge dine overflader, og efterlade mærker. Dette er naturligvis ikke hensigtsmæssigt. Ligeledes kan for meget alkoholforbrug, medføre en høj mængde alkohol i luften, hvilket kan føre til hovedpine. Derfor kan det være en god idé at søge andre muligheder.

Rengøringsmidler der er lavet til overfladedesinfektion

trifu.dk finder du en række rengøringsmidler, der er lavet til at desinficere overflader. Naturligvis uden hverken at skade dine overflader, eller forårsage hovedpine. Disse midler bestræber sig på at lægge et beskyttende lag på din overflade, frem for at nedbryde den. Dette lag forhindrer vira og bakterier i at sætte sig, og at blive spredt videre. Idet der ikke er alkohol i, vil produktet heller ikke fordampe fra overfladen, men derimod blive liggende.

Overfladedesinfektion til privat og offentligt forbrug

Dette desinfektionsmiddel kommer i flere størrelser, hvilket gør det muligt både for private og virksomheder, at bruge det. Du kan få det i en almindelig sprayflaske og købe 5 liters beholdere ved siden af, til at genopfylde. Du kan ligeledes også anskaffe en koldtågemaskine, der kan påfyldes. Den kan hjælpe med hurtigt at desinficere større områder, hvilket kan hjælpe dig med at spare en del tid og kræfter.

Husk stadig den almindelige rengøring

Det er vigtigt at understrege, at denne desinfektionsspray IKKE skal erstatte den almene rengøring. Det er stadig vigtigt at gøre rent med vand og sæbe. Den er snarere tiltænkt, som en ekstra hjælp i hverdagen. Den kan hurtigt desinficere dine overflader, indtil næste rengøring kommer.

5/5 - (30 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here