Det er ikke til at vide, hvornår man skal få renset fliser, men der er faktisk nogle helt enkle tips du kan forholde dig til, så der ikke går for lang tid. De kan du læse mere om her.  

Kig efter alger eller flisepest 

Det er en god ide at se om der er kommet alger eller flisepest på ens fliser, når man skal overveje om de skal renses. Alger kan være grønne, gule eller røde, og det er ikke særligt pænt. Du kan bedst se dem, når det er vådt udenfor. Du tænker måske at det er helt harmløst, men det er det faktisk ikke. Alger kan blive meget glatte, og det er ikke trygt at gå på fliser, der er våde der har alger. Derfor er det en god ide at få sine fliser renset jævnligt, så man kan få alger og flisepest fjernet effektivt og skånsomt. Læs hvornår du skal rense fliser og hvordan du får den bedste fliserens.  

Ikke gør det selv 

Det kan være ret fristende at gå i gør-det-selv-modus, men det er ikke en god ide lige når det kommer til fliserens. Du ender mest sandsynligt med at købe en masse dyre og skadelige produkter og potentielt set ødelægge dine fliser. Derfor er det meget bedre at få professionelle til at gøre arbejdet for dig, så du slipper for at ødelægge dine fliser – og du skåner også det omkringliggende miljø.  

En god fliserens er nemlig både skånsom og miljøvenlig og bruger ikke de unødvendigt hårde produkter og kemikalier der bliver solgt til gør-det-selv-folket. Når du har fået renset dine fliser, hvilket du bør gøre jævnligt, så kan det også være en god ide at få dem imprægneret. Fliseimprægnering er den perfekte løsning for dig, der gerne vil undgå flisepest de næste mange år og bevare dine fliser i god stand i så lang tid som muligt.  

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here