Microfiberklude eller mikrofiberklude som er to forskellige måder at stave det samme på hører til et af de mest anvendte værktøjer når der skal rengøres, og det er der nogle helt naturlige årsager til. Disse årsager vil vi i kombination med tips & tricks, anmeldelse af de mikrofiberklude, som vi mener er de absolut bedste komme ind på i dette indlæg. 

 

Vi mener, at det er vigtigt at du har de korrekte redskaber når du skal rengøre, og derfor har vi på baggrund af opfordringer fra vores kære læsere valgt at fokuserer på hvilke microfiberklude, som vi mener er de bedste til forskellige formål.

Hvad er en Microfiberklud / Mikrofiberklud? metoder til mikrofiberklud

Når man først lige bruger lidt tid på at sætte sig ind i de forskellige muligheder, så er det faktisk nemt at finde de absolut bedste mikrofiberklude, og derfor har vi naturligvis valgt at gøre dette således du som læser blot kan læne dig tilbage, og få anbefalet lige netop de mikrofiberklude, som er de bedste.

Kort og godt er mikrofiberklude velegnet til at tørre støv af overflader – med overflader menes der alt fra computerskærme og borde til glasruder.

Mikrofiberklude er naturligvis en klud, som er fremstillet i så fint stof, at den ikke ridser nogle overflade og samtidig formår at opsamle støvpartikler perfekt – vi vil længere nede i indlægget fortælle tips og tricks til hvordan du kan optimere din rengøring med microfiberklude. Det vil nemlig vise sig, at der er en del muligheder indenfor dette univers.

 

billig mikrofiberklud

Som du relativt hurtigt kan se, så findes der forskellige modeller af mikrofiberklude, og derfor kan det få det utrænet øje til at virke kompliceret eller på anden vis uoverskueligt, men sådan forholder det sig på ingen måde – tværtimod.

Vi har på baggrund af erfaring og gennem dialog med forhandleren fået dannet os et indtryk af hvilken microfiberklude, som er de bedste – forstået på den måde, at det er de mest købte, bedste til rengøring og hvor kvalitet og pris hænger sammen.

Så hvis du søger en klud, som mildest talt er en klud, som kan løse mange problemer under rengøringen, så tag et kig på nedenstående anmeldelse af to udvalgte mikrofiberklude. Det vil nemlig vise sig, at de kan anskaffes utroligt billigt, og for at det ikke skal være løgn, så kan du hos forhandleren få mængderabat hvis du køber mere end et par – men det kan du læse mere om ved at klikke på nedenstående links, eller ved at kontakte os.

 


Mikrofiberklude sæt 40×40 CM

Mikrofiberklude pakke

Vores udvalgte forhandler tilbyder intet mindre end et mikrofiberklude sæt, som derfor indeholder de forskellige microfiberklude, som du måtte have behov for til at rengøre en virksomhed/husstand optimalt.

Sættet indeholder:

2 x Inventar mikrofiberklude:

Disse fungerer super godt i både våd såvel som tør tilstand, og derfor vil du opleve at denne variant af microfiberklud vil være den mest alsidige. Af eksempler på steder den anvendes er aftørring af borde, kommoder, billedrammer, lamper, krukker og meget mere.

2 x Sanitets microfiberklude: 

Sanitetsrengøring er naturligvis rengøring af toiletter, og den eneste forskel på den mikrofiberklud du bruger til inventar og toilettet er reelt set farven på den, men det vil vi komme mere ind på længere nede i afsnittet omhandlende tips & tricks.

2 x Glas mikrofiberklude: 

Denne microfiberklud anvendes til rengøring af tv skærmer, computer skærme, smartphone og tablet skærme og alt hvad der reelt set er i glas.

2 x Viskestykker: 

Meningen med disse er naturligvis, at du skal kunne aftørre glas fra din opvaskemaskine. Det vil sige fjerne de rester vand der måtte være efter vaskningen – på den måde forebygger du også glaspest.

2 x Køkken mikrofiberklude: 

Disse er til køkkenbrug det vil sige aftørring af kogeplade, brødkrummer, kaffegrums og så videre. Faktisk er en microfiberklud helt perfekt til netop dette formål, da den formår at fjerne de helt små ting uden at sætte afmærkninger på kluden. Det vil sige, du vil ikke opleve, at der sætter sig nået sort kaffegrums på din mikrofiberklud, som tilfældet eksempelvis ville være på et viskestykke.

Som du nok kan fornemme, så ville en pakke som denne, være nået nærmest perfekt til dig uanset med hvilken baggrund du henvender dig – vi har naturligvis afprøvet det og testet det af på de omtalte overflader, således vi 100% kan stå indenfor produktet, og vi kan sige så meget, at vi er på ingen måde skuffet over produktet.

PRIS: 431,25 DKK

 


Microfiberklude 32×32 CM

Microfiberklude bedste

Hvis du ikke søger et helt sæt, men egentligt bare vil have nogle gode microfiberklude, så er dette nok den model vi vil anbefale.

De er fremstillet således, at de ikke optrevler i siden og derfor vil du opleve, at de virkelig formår at opfylde alle de krav du måtte have.

Disse kluder kan købes i størrelsen 32 x 32 såvel som 40 x 40 cm og du skal selvfølgelig tage den størrelse du synes. Man kan sige, at 40 x 40 cm er typisk en smule bedre hvis du rengøre relativt store områder, og hvis du så skulle have brug for en mindre, så kan du altid folde din microfiberklud sammen.

Derfor har vi haft de bedste oplevelser med, bare at vælge den store mikrofiberklud for derefter at folde den sammen hvis der skulle være behov for dette. Kludene kommer i forskellige farver, hvilket gør dem ideale til at anvendes til forskellige formål – det vil vi som  tidligere nævnt komme ind på nedenstående, men kort og godt så handler det om ikke at videre give bakterier – det vil sige, at du ved den blå mikrofiberklud er til køkkenet og den gule til inventar osv.

Alle vores valgte mikrofiberklude er desuden antibakterielle, så det vil sige de er fremstillet til at kunne opfange støvpartikler på bedst muligvis.

Vi vil desuden sige, at du ikke vil opleve at kunne købe en mikrofiberklud som denne til den pris i supermarkedet – så der skal lyde en klar købsanbefaling på denne klud, vi har hvertfald kun haft gode erfaringer med den.

PRIS: 13,75 DKK

 


Tips & tricks – Microfiberklude

Dette afsnit er 100% udarbejdet for, at give jer nogle tips og tricks, som du/i forhåbentligt ikke kender til eller om ikke andet kan du blive bekræftet i at du gør det korrekt.

Det første tip vi vil give er altid at købe den største model mikrofiberklud, da du med disse klude nemt og elegant kan folde dem sammen, og dermed halverer størrelsen. Med andre ord vil du aldrig opleve, at størrelsen på din microfiberklud er et problem, og derfor skal du naturligvis købe den store – da der ligeledes heller ingen forskel på prisen er.

Det andet tip er, at når du i løbet af rengøringen bruger forskellige mikrofiberklude, at så skal du huske at dele dem op i farve – det vil med andre ord sige, at den røde mikrofiberklud anvendes til køkkenet, den blå til toilettet også videre, på den måde undgår du at blande bakterier fra køkkenet ud på toilettet og omvendt.

Det tredje tip er uden tvivl, at eftersom du har en mikrofiberklud, som er kanon god til at indsamle støvpartikler, så skal du i løbet af din rengøring huske at rense den ved, at ryste den af udenfor. Hvis dette ikke gøres, så vil du nok opleve, at du til sidste egenligt bare flytter støvet rundt, og så har rengøringen jo ikke den store effekt.

Det fjerde tip er klart, at du sagtens kan fugte dine mikrofiberklude, også selvom nogle siger nået andet. Det smarte ved microfiberklude er nemlig, at de tørrer utroligt hurtigt grundet deres stof er i 80% polyester. Desuden vil det, at du fugter dem eller med anden formulering gør dem våde have den effekt, at du kan rengøre overflader på en bedre og mere effektiv metode – det er, som du nok kan fornemme en smule svært at definere hvorfor det, at gøre dem våde er en nævneværdig fordel, men det er blot fordi, at dette er en af de ting, som man selv skal gøre for, at kunne vide hvad der menes.

Disse tips er blot nogle udvalgte, som vi mener er de væsentligste – hvis du vil høre de sidste, så tag og se nedenstående video, her vil nogle af ovenstående samt andre blive gennemgået:

Som den skarpe læser vil bemærke, så er denne video fra den forhandler vi samarbejder med, så derfor får du altså ekspert råd, og samtidig vil ovenstående video forhåbentligt skubbe dig i den retning, at du føler dig tryg ved at handle hos dem.

Du finder et udvalg af deres produkter ved at trykke på nedenstående link:

 

Såden vasker og vedligeholder du dine mikrofiberklude

Som udgangspunkt plejer man at sige, at mikrofiberklude kan holde til intet mindre end 500 vaske – og derfor vil du naturligvis opleve, at de kan holde i relativt lang tid.

Så er spørgsmål naturligvis hvordan skal en microfiberklud så vaskes? Det har vi heldigvis svaret på, og faktisk er det sådan, at mikrofiberklude helst skal vaskes ved høje temperaturer, da alt støv og urenheder fjernes/nedbryde ved disse temperaturer. Så derfor skal du altså smide dem ind i vaskemaskinen på højest 90 grader, men ikke 30-40 grader, for det vil eksempelvis være alt for lavt til at det ville have en effekt.

Du må gerne bruge vaskemiddel, men ikke blegemiddel. Vi vil derudover også anbefale, at du bruger et vaskenet til dine mikrofiberklude hvis ikke de vaskes helt alene.

 

 

4.9/5 - (8 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here