Har du ikke allerede stiftet bekendtskab med en nanosvamp, også kaldet en mirakelsvamp, så er du gået glip af alle goderne en melaminsvamp kan give dig. Med de fantastiske egenskaber du finder i en melaminsvamp kommer du aldrig til at tage dig selv til hovedet over tuschstreger, blyantstreger eller andre forfærdeligt svære pletter!

Mirakelsvampen (bedre kendt som din nye yndlings nanosvamp) fjerne effektivt og nemt ALLE pletter. Gamle som nye. Du kommer aldrig mere til at frygte grimme og permanente pletter fra blyanter eller tuscher. Alt det du troede aldrig ville forsvinde bliver nu – aldrig mere en bekymring.

 

Er den nu virkelig også en “mirakelsvamp” som alle går og siger

Med et ord? Ja.

Med du behøver ikke tage mit ord for det. Jeg skal nok vise dig det – med en lille video senere.

Men hvor er denne såkaldte mirakelsvamp så god at bruge henne – det kan da ikke være overalt – korrekt!

Her er Melaminsvampen god at bruge:melaminsvamp mirakelsvamp nanosvamp

 • Whiteboards
 • Borde
 • Døre
 • Toiletter
 • Baderum
 • Gulve
 • Andre blanke overflader

 

Først skal du lige forstå, hvad en nanosvamp egentligt er lavet af, og hvorfor materialet melamin er så fantastisk at det bliver kaldt et mirakel.

Melamin er en hærdet plast, som er lavet af en bestemt harpikstype. Den fremstilles gennem en poly-kondensation mellet stoffet melamin (én triamin) og en mere almindelig formaldehyd. Med denne formaldehyd eller en anden anvendelig kemisk forbindelse skabes der methylbroer til melamin-gruppen…

Okay. Det er måske lidt kedeligt.

Det er nok heller ikke helt det du kom efter. Faktum er, at Melaminsvampe er lavet af en særlig kemisk forbindelse, som gør, at den med vand alene kan fjerne de mest besværlige pletter. Ergo er det en sand mirakelsvamp.

Grunden til, at den samtidig også bliver kaldt en nanosvamp er på baggrund af de nano-forbindelse i kemien, som er med til at give den den formidable skurende evne.

Du kan læse længere nede, hvilke overflader den er særlig god til at tage.

Jeg er ret sikker på, at du nu tænker – “det lyder simpelthen for godt til at være sandt” – du har fuldstændig ret. Det lyder virkelig for godt til at være sandt.

Men du kan selv vurdere i videoen herunder!


Hvis du stadig ikke er helt overbevist så burde du blive det, når du ser de fordele der er ved en Melaminsvamp/nanosvamp sammenlignet med en kedelig normal skuresvamp (der vel og mærket ikke er mirakler gemt i):

 • Kan rengøre udelukkende med vand
 • Fjerner tusch og kuglepen med lethed (uden kraftige rengøringsmidler)
 • Fjerner vanskellige rødvinspletter
 • Perfekt til glatte overflader
 • Passer perfekt i håndfladen
 • Kræver kun let tryk for at rengøre/skrubbe
 • Kan også bruges på både, campingvogne, biler, låger, håndvaske og meget andet.

 

Hvor kan man købe nanosvampe?

Her, der og alle vegne kan du købe en nanosvamp. Men pas på!

nanosvampOftest vil du blive solgt en nanosvamp som er lavet i melamin (det alle mirakelsvampe/nanosvampe er lavet af) der er så dårlig kvalitet, at svampen smuldrer efter selv få gange i brug.

Det er normalt, at et nanosvamp ikke holder uendeligt, men der findes også en langt række kinesiske kopier derude, som efter meget få gange i brug ikke længere kan rengøre eller fjerne de besværlige pletter.

Så er det bare ikke rigtigt et produkt, som er værd at købe længere. Spørgsmål er så:

Hvor køber du, så du er sikker på, at købe en kvalitets nanosvamp?

Du har en lang række muligheder. Du vil kunne finde den i nogle af de større forbrugs-kæder såsom Føtex og Bilka, der har den på hylderne.

Bedre endnu er dog at købe nanosvampen online! Her sparer du både en hel del pr. svamp, men du får også en svamp af langt højere kvalitet.

Herunder har jeg linket til den “mirakelsvamp” jeg vil anbefale dig samt den forhandler jeg selv benytter:

 

Nanosvampe på tilbud 

Måske synes du bare det ville være mest spændende, hvis du kunne finde en god nanosvamp på tilbud i stedet. Det ville alt andet lige da også være en smule bedre.

Omvendt så er nanosvampe dog alligevel så billige, at det nok alligevel ikke sparer dig så meget hvis du kan finde dem på tilbud.

Derfor kan det dog alligevel være en god idé at holde øje med, om svampene kommer på tilbud. Jeg har i dette indlæg sørget for, at jeg løbende opdaterer et link (grønne knap herunder) så du kan finde de tilbud der måtte være!

 

Hvad er en nanosvamp?

nanosvampeVed du, at din normale svamp i hjemmet er en af de mest beskidte områder overhoved?

Den er faktisk mere beskidt end toilet overfladerne! Disse normale svampe kan faktisk ende med at være en utrolig katalysator for bakteriedannelse og sygdomme.

De er nogle være smittebærere i hjemmet. Ikke noget man har lyst til at gøre rent med nogle steder. Ved at gøre rent med dem ender du bare med at tilføje til at kryds kontaminere mange flere områder i hjemmet med bakterier.

Det ender med, nr du gør rent med en normal svamp, at du forøge sandsynligheden for smitte.

nanosvampHeldigvis findes der en løsning: En nanosvamp.

Det samtidig også et mere grønt og miljøvenligt alternativ.

Nanosvampe er designet til at være resistente overfor pathogener og bakterier. De er genbrugelige og detbedste af det hele – du kan rengøre alt, bare med vand alene.

Det betyder farvel til giftige rengøringsmidler, og ødelæggende sæber, når du har købt en nanosvamp.

Samtidig, så holder normale svampe dig oftest kun til enkelte opvaske før de bliver for klamme eller falder fra hinanden. Derudover er sugeevnen også langt bedre for en nanosvamp.

 

Hvad er en melaminsvamp?

melaminsvampeMelamin er det stof som en melaminsvamp er lavet af. Det er et materiale jeg kort har introduceret dog for tidligere som er blevet fundet helt genialt til at rengøre med.

En Melaminsvamp er helt igennem fantastisk til alle områder, pletter og urenheder som en normal skum-svamp ikke kan ordne. Du får med en melaminsvamp fantastiske rengøringsevner. Selv uden brug af sæbe eller lignende rengøringsmidler.

Altså vi snakker melaminsvampe der med vand alene kan fjerne noget så besværligt som tusch streger, kuglepen, rødvin og meget andet.

De virker bedst på mere eller mindre glatte overflader, skal det dog lige siges. Derudover kan melamin fra svampen godt være en smule hård med områder med lak og lignende. Så forsøg dig forsigtigt frem og skrub kun fra starten blødt mod overfladen du ønsker at rengøre med din nye melaminsvamp.

 

4.1/5 - (61 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here