Opvaskemaskine

Uanset om du er på vej ud af døren eller ind på nettet for at investere i en ny opvaskemaskine eller bare gerne vil lære lidt mere om, hvordan de virker og virker mest effektivt, er du havnet på det helt rette website. Her får du nemlig en grundig introduktion til moderne opvaskemaskiner, og en lang række nemme og simple råd til at spare både strøm, vand og besvær i forbindelse med den daglige opvask. Her er et lill faktum at starte på: Vi danskere starter opvaskeren 218 millioner gange om året.

Gå efter det rette mærke ved indkøb af en opvaskemaskine

Mærkningsordninger af den ene og anden type og oprindelse er skyllet ind over landet siden klimatopmødet i 2009, men du behøver slet ikke at sætte dig ind i dem alle sammen. Brug blot den offentlige danske mærkningsordning – Go’Energi-mærket – som er udregnet med tanke og henblik på de særforhold, som adskiller Danmark fra det øvrige Europa. Samtidig er den store fordel ved denne mærkningsordning at der kun findes ét mærke og ikke en hel skala som EU’s bogstav-klimaklasser, der godt kan være lidt svære at greje. Ulempen ved klimaklasserne er samtidig at de er fastsat efter flere år gamle standarder, således at praktisk talt alle produkter i dag befinder sig i den bedste energiklasse. Det er ikke optimalt og slet ikke sigende for markedet for opvaskemaskiner i dag, der er i rivende udvikling og har været det i efterhånden lang tid.

Brug opvaskemaskinen rigtigt og spar energi, vand og tid

I løbet af de seneste par år er der sket en rivende udvikling indenfor opvaskemaskiner. Ikke blot energiforbruget og vandforbruget er blevet markant mindre, men maskinerne er også blevet bedre til deres ‘arbejde’ – at vaske op. Det betyder i praksis at det ikke længere er nødvendigt at skylle tallerkener mv. før opvask i de fleste nye maskiner, og her kan der spares både vand og tid hver eneste dag. Desuden er nye opvaskemaskiner udstyret med mængdekontrol, der ved hjælp af avancerede sensorer måler hvor fyldt maskinen er, og regulerer vandforbruget derefter. Alt i alt sparer nye maskiner så meget energi og vand ved hjælp af teknologiske forbedringer, at det nærmest ikke kan være en dårlig forretning at skifte. Her er et par gode tips til at bruge din nye opvaskemaskine mest økonomisk:

  • Vask op ved lav temperatur og reguler hvis muligt, så der bruges så lidt vand som muligt. Eksperimenter, og se hvor økonomisk du kan vaske og alligevel opnå tilfredsstillende resultater.
  • Ved tørring er det vigtigt at maskinen kun bruger den overflødige varme fra den sidste omgang vask. Nogle maskiner har også særskilt tørring i stil med en elektrisk radiator, men det bruger enormt meget strøm.
  • Sæt brugt service i opvaskemaskinen umiddelbart efter måltiddet. Jo længere det brugte service står hen, jo mere størkner resterne og jo sværere har maskinen ved at vaske helt rent.

 

Der findes i dag et hav af opvaskemaskiner, og når du gerne vil vælge den rigtige opvaskemaskine, skal du derfor bestemme dig for hvilke ting, der er vigtige i forhold til dine ønsker. Det kan være du ikke har noget imod den larmer, det kan også være du ønsker en bestemt kapacitet og at din nye opvaskemaskine som minimum skal have 3-4 programmer.

Billig eller bord opvaskemaskine

Når du skal i gang med at kigge på opvaskemaskine, skal du helt klart bestemme dig for hvilke krav du vil stille til den. Der er vidt forskellige behov i forhold til en opvaskemaskine, hvad enten du er single og bor alene, eller om du er i en familie med flere børn. Er du single vil en bordopvaskemaskine ofte være nok – og er I en familie på 5 personer, vil der være mulighed for en god stor opvaskemaskine, der kan startes flere gange om dagen.

Når du opstiller nogle deciderede krav til en opvaskemaskine, er det godt at have styr på lydniveau, kapacitet, programmer, og energiforbrug. Der er mere og mere fokus på miljøvenlige opvaskemaskiner, og det skal din opvaskemaskine vel også være! Det betyder at du også tænker på miljøet, og det er noget de fleste ønsker at gøre.

Krav til en opvaskemaskine

Der er mulighed for at lave nogle ønsker eller krav til en opvaskemaskine, når du skal have en, og her vil der kommer en liste over mulige krav, du bør tænke over, når du skal ud at finde et opvaskemaskine tilbud.

Hvor meget må din opvaskemaskine larme – her kan du på alle opvaskemaskiner se hvor højt støjniveauet er – det bliver målt i decibel.

Hvilket energimærke ønsker du din opvaskemaskine skal have. Her vil det være vigtigt at være så miljøvenligt som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten af vaskeprogrammerne

Find ud af hvor mange vaskeprogrammer din opvaskemaskine skal have. For nogle er det nok med et par stykker, og for andre kan der være stor forskel på, om det er glas eller gryder, der bliver sat i en opvaskemaskine. Find her ud af hvad dine behov er.

Pris – det er ofte en faktor for mange – så her er det vigtigt at finde ud af hvad din max pris er – og se hvilken opvaskemaskine, der er den bedste inden for budgettet.

Er du single, er en bordopvaskemaskine så nok – eller ønsker du en større opvaskemaskine, der som regel henvender sig til familier. Igen – hvad vil være nok, hvad er dit budget og hvilke andre ønsker har du til en opvaskemaskine.

Følg ovenstående – og du vil finde den opvaskemaskine, der passer til dig.

 

Hvad skal du gøre?

Opvaskemaskiner

Her finder du alt det bedste indenfor funktionelle, energivenlige og prisrigtige opvaskemaskiner til ethvert køkken. Vores opvaskemaskiner fås i mange størrelser og udformninger med en masse praktiske funktioner såsom aktiv kondenstørring, opklappelige kophylder, aktiv tørring, børnesikring og meget, meget mere. Lågefronterne fås enten i klassisk hvid eller det flotte rustfri stål. Alle modeller er af høj kvalitet og fra store, kendte leverandører.

Billige opvaskemaskiner i alle de kendte mærker

AEG opvaskemaskiner

AEG er kendt for deres høje kvalitet og smukke design, når det gælder opvaskemaskiner. Hos billigopvaskemaskine.com finder du et stort udvalg af almindelige opvaskemaskiner fra AEG. Vi har forskellige designs og størrelser, hvad enten du er til rustfrit stål eller den klassiske hvid. Alle opvaskemaskiner fra AEG giver dig minimalt elforbrug og maksimal ydelse, og du er således sikret en opvaskemaskine, der er god ved både din pengepung og miljøet.

 

Asko Vølund opvaskemaskiner

Med en opvaskemaskine fra Asko Vølund får du et smukt dansk design, du aldrig bliver træt af at se på. De flotte opvaskemaskiner fra den velkendte producent klæder ethvert hjem og er kendt for deres miljøvenlighed samt det imponerende lave støjniveau. Asko Vølund har designet en række opvaskemaskiner, der bruger et minimum af strøm og el, og som er næsten lydløse, mens de arbejder. Ikke desto mindre er de nogle af de mest effektive opvaskemaskiner på markedet.

 

Bosch opvaskemaskiner – almindelige

Bosch har mange års erfaring med at producere opvaskemaskiner og er kendt og elsket for deres høje kvalitet og prisrigtige hvidevarer. Hos billigopvaskemaskine.com finder du et bredt sortiment af opvaskemaskiner fra Bosch. Vi har mange forskellige størrelser og modeller, så du har mulighed for at vælge netop den, der passer bedst til dit køkken. Hos Bosch er såvel kvalitet som sikkerhed i top, og du er sikret en opvaskemaskine, du har glæde af i mange år fremover.

 

Brandt opvaskemaskiner

Det mest iøjnefaldende ved en opvaskemaskine fra Brandt er den veludviklede og gennemtænkte teknologi, der gør det til en leg at betjene maskinen med dens mange spændende og praktiske funktioner. Opvaskemaskiner fra Brandt er designet med fokus på kvalitet og funktionalitet og er kendt for deres stabilitet og holdbarhed samt det imponerende vaskeresultat, der end ikke kan gøres bedre ved håndkraft.

 

Electrolux opvaskemaskiner

Leder du efter en opvaskemaskine, som er klassisk, stabil og god til prisen, så er Electrolux er oplagt valg. Electrolux har designet og produceret opvaskemaskiner siden 1878 og har optimeret og gennemtestet deres modeller, så de i dag kan levere nogle af de bedste og mest stabile opvaskemaskiner på markedet. Hos Billigopvaskemaskine.com finder du et stort udvalg af opvaskemaskiner fra Electrolux til særdeles attraktive priser.

 

Gorenje opvaskemaskiner

Gorenjes mål er design af høj kvalitet, som både er menneske- og miljøvenlige. Således har Gorenje udviklet og produceret en række opvaskemaskiner af høj kvalitet, som er nemme at anvende og samtidig er skånsomme for miljøet i kraft af deres lave el- og vandforbrug. Hos Billigopvaskemaskine.com har vi nøje udvalgt det allerbedste fra Gorenjes imponerede sortiment af opvaskemaskiner og håber, at du vil finde netop den opvaskemaskine, du mangler.

 

Miele opvaskemaskiner

Miele er en af de absolut førende producenter på markedet, når det gælder hvidevarer. Det skyldes især produkternes høje standard samt brugervenlighed. Med en opvaskemaskine fra danske Miele er du garanteret en vare af uovertruffen kvalitet og med en lang levetid. Hos Billigopvaskemaskine.com er vi stolte af at kunne præsentere vores store og velassorterede udvalg af klassiske og smukke opvaskemaskiner fra Miele og håber, at du finder det, du søger.

 

Siemens opvaskemaskiner

Tyske Siemens byder på et bredt og imponerende udvalg indenfor almindelige opvaskemaskiner af høj kvalitet og med mange spændende funktioner såsom tidsforvalg, LED-indikator for programstatus, doseringsassistent, varmeveksler og meget, meget mere. Med en opvaskemaskine fra Siemens får du topmoderne luksus, der gør opvasken til en leg og letter hverdagen for dig og din familie.

 

Kompakte og praktiske bordopvaskemaskiner

Opvaskemaskiner til bord

En bordopvaskemaskine er ideel til mindre køkkener, hvor pladsen skal udnyttes optimalt. En bordopvaskemaskine er til dig, som vil spare på pladsen, men ikke på luksusen. Hos Billigopvaskemaskine.com finder du mange flotte og kompakte opvaskemaskiner i høj kvalitet, som er pæne at have stående fremme. Vores opvaskemaskiner er fra store og velrenommerede leverandører og kan benyttes enten som bordopvaskemaskine eller indbygges i et køkkenskab.

 

Bosch opvaskemaskiner til bord

Tyske Bosch blev grundlagt i 1886 og er kendt for deres gennemtestede kvalitetsprodukter og høje standard. Som del af deres imponerende sortiment har de lanceret en række kompakte og praktiske opvaskemaskiner, der kan benyttes som bordopvaskemaskiner. Modellerne er i den velkendte kvalitet fra Bosch og giver dig samme flotte resultat som en almindelig opvaskemaskine. Hos Billigopvaskemaskine.com finder du selvfølgelig de bedste bordopvaskemaskiner fra Bosch.

 

Integrerbare opvaskemaskiner i alle de kendte mærker!

Opvaskemaskiner – integrerbare

En integrerbar opvaskemaskine er en smuk og pladsbesparende køkkenløsning. Hos Billigopvaskemaskine.com finder du et stort udvalg af fuldt integrerbare opvaskemaskiner, det vil sige opvaskemaskiner, som leveres uden lågefront, så du har mulighed for at montere din egen køkkenlåge og således få et resultat, der er harmonisk, og som skaber helhed og symmetri i køkkenet. Modellerne fås i mange størrelser og farver fra de bedste leverandører på markedet.

 

AEG opvaskemaskiner – integrerbare

AEG er en af verdens førende producenter inden for hårde hvidevarer og er kendt for at gå forrest, når det gælder nytænkende design og smukke løsninger. Det er netop i denne ånd, at AEG har produceret de smarte og funktionelle integrerbare opvaskemaskiner, som vi forhandler hos Billigopvaskemaskine.com. Vi håber, at du finder netop den model, som passer dig og dit køkken og ser frem til at betjene dig.

 

Asko Vølund opvaskemaskiner – integrerbare

Ønsker du et smukt og harmonisk køkken med fokus på dansk design og helhedsskabende løsninger, så er Asko Vølund et godt sted at starte. Den anerkendte danske producent har skabt en række opvaskemaskiner af høj kvalitet, som er fuldt integrerbare og således ikke bryder harmonien i køkkenet. Opvaskemaskinerne er af høj standard og bruger kun et minimum af el og vand. Med en integrerbar opvaskemaskine fra Asko Vølund er mulighederne uendelige.

 

Bosch opvaskemaskiner – integrerbare

Med en integrerbar opvaskemaskine fra tyske Bosch, er du garanteret en prisrigtig vare af høj kvalitet og med sikkerheden i top. Bosch har mange års erfaring indenfor design af hårde hvidevarer, og deres integrerbare opvaskemaskiner er et smukt eksempel på, hvorfor Bosch i dag er en af de førende producenter på markedet. Vælg en Bosch, og du får en opvaskemaskine, som du har glæde af i mange år fremover.

 

Electrolix opvaskemaskiner – integrerbare

De flotte og funktionelle opvaskemaskiner fra Electrolux er designet, så de kan integreres i langt de fleste køkkener. Modellerne er slanke, diskrete og nemme at betjene. Med en integrerbar opvaskemaskine fra Electrolux træder dig egen stil i forgrunden, idet opvaskemaskinen nemt og diskret kan skjules bag en køkkenlåge efter eget valg. Således kan du skabe et fuldkommen gennemført køkken uden at skulle mangle den luksus det er at eje en opvaskemaskine.

 

Gorenje opvaskemaskiner – integrerbare

Skal det være nemt, effektivt og praktisk uden at blive for bekosteligt, så er Gorenje et oplagt valg. Med sine flotte og funktionelle integrerbare opvaskemaskiner har Gorenje endnu engang slået fast, hvorfor navnet Gorenje er populært på internationalt plan. De slanke og velproportionerede modeller er nemme at integrere i køkkenet, og du får en opvaskemaskine, der vasker blændende rent uden at støje og forurene.

 

Miele opvaskemaskiner – integrerbare

Miele er bare bedre, også når det gælder deres praktiske integrerbare opvaskemaskiner, hvis design og funktionalitet glimrer ved deres høje standard. Hos Billigopvaskemaskine.com er vi stolte af at kunne præsentere en omhyggeligt udvalgt række af integrerbare opvaskemaskiner fra Miele, alle med kvalitet og brugervenlighed i top. Vi håber, at du finder en model, som du synes om og ser frem til at betjene dig.

 

Siemens opvaskemaskiner – integrerbare

Med en integrerbar opvaskemaskine fra den store anerkendte producent Siemens får du ikke bare et kvalitetsprodukt, du får også et smukt design, hvor der er tænkt på såvel miljø som betjening. Det er både nemt og sjovt at bruge en opvaskemaskine fra Siemens, og med det lave energiforbrug kan du samtidig anvende den med god samvittighed. Den integrerbare model passer til ethvert køkken og kan nemt og enkelt skjules bag en køkkenlåge efter eget valg.

5/5 - (3 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here