Virksomheder der sælger rengøringsprodukter har altid haft en dobbelt mission om at blive rentable og samtidig hjælpe alle med at opretholde et renere og mere sikkert miljø. I Pandemien har åbnet folks øjne for vigtigheden af regelmæssig rengøring og desinfektion og med Covid-19 har denne mission fået ny betydning, da efterspørgslen efter produkter er steget kraftigt, og virksomheder bliver spurgt, hvordan de bedst kan afværger problemer med deres rengøring.

Virksomheder som bl.a. The Procter & Gamble Company (PG), The Unilever Group (UL), Colgate-Palmolive Company (CL) har benyttet sig af denne mulighed ved at komme med nye produkter og forbedret markedsføringsindsats.

Oveni det har de øget produktiviteten og forbedre mulighederne for e-handel, og med den voksende bevidsthed om hygiejne og infektioner ser den fremtiden ualmindelig lys ud for branchen.

Teknologien giver nye muligheder

Rengøringsteknologi har udviklet sig meget siden babylonerne begyndte at fremstille sæbe. Nutidens rengøringsprodukter er resultatet af eksperimentering, innovative design og kvalitetstest.

De maskiner vi har i hjemmene til at gøre rent har også forbedret sig meget og er blevet langt mere miljøvenlige og bæredygtige. Lige fra robotstøvsugere til selvrensende kattebakker, elektriske luft- og -vandrensere, der er masser af plads på markedet til nye innovative og revolutionerende rengøringsteknologi. Hvem ved, måsker er der nogen der opfinder automatisk knofedt, men det kræver nok at vi skal lære at leve med robotter i hjemmet.

Hvordan kommer man i gang med at investere i rengøring?

Hvis du har lyst til at handle med aktier, skal du bruge en handelsplatform, og helst en med der tager så lav kurtage som muligt. eToro tager slet ikke kurtage, en komplet anmeldelse af eToro hos Mininvestering.dk og brug deres trin-for-trin guide der dækker hele processen start til du er i gang med at investere.

Hvad skal man være opmærksom på når man begynder at investere?

Hvilken tilgang passer bedst til dig? Er du konservativ, balanceret eller en aggressiv investorer. Det er utrolig vigtigt at tage investerings rejsen trin for trin. 

Begynd med at vurdere din risikotolerance. Nogle af os er ikke villige til at tage risici eller risikere tab og vil derfor hellere give afkald på potentielt højere afkast. Andre er mere villige til at tage risici, men har tendens til at undgå store udsving. Til sidst er der også nogle som er villige til at tage større risici, i håbet om et afkast der liggere højere en gennemsnittet på markederne.

Det er kun dig selv der i sidste ende kan afgøre din risikotolerance, men uanset hvilken kategori du falder ind i, gælder det altid om at sætte sig grundigt ind i både den virksomhed du overvejer at investere i, branchens fremtidsudsigter i det helhed, og den platform du vælger at handle fra. Det er hverken svært eller uoverskueligt at komme i gang med at investere i aktier, det kræver bare lidt mentalt knofedt for som investor-mesteren over dem alle, Warren Buffet siger:

“Den bedste investering du kan foretage er i dig selv… the more you learn, the more you earn.”

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here