Rengøring er noget vi alle har et forhold til. Nogle finder det terapeutisk, mens andre ser det som en sur pligt, som blot skal overstås. Ligegyldigt hvilken gruppe du tilhører, så er rengøring noget, som ikke kan undgås. Det er en nødvendighed for at opretholde et sundt miljø derhjemme, men også en præmis for at lukke andre ind i sit hjem. Dog er der ofte nogle ting, som man ikke skænker en tanke, når vi snakker rengøring.

Dine dørhåndtag

Dørhåndtag står sjældent og støver til, da de ofte er i berøring med os og derfor kan vi overse dem i rengøringsrutinerne. Det er dog værd at minde sig selv på, hvor mange hænder du i løbet af en dag har rørt, hvor meget mad du har rørt ved og hvor mange ting du har berørt, som har stået i det fri. Det er en bakteriefælde og en sikker smitte-faktor. Det kan derfor også være et ekstra sundhedstjek for dig selv, at man altid har en lille flaske håndsprit på sig, således man dræber de værste bakterier.

Din computer

Din computer er en stor bakteriebombe. Det glemmer du blot ofte og derfor er det ikke en af de ting du giver megen opmærksomhed på din tur, med støveklud, rundt i hjemmet. Du spiser måske ved din computer, hvorved der falder krummer ned mellem tastaturet. Det kan være fedtede fingre på skærmen, som har bakterier fra andre på sig. Ydermere samler din computer overraskende megen støv. Det er derfor vigtigt at rengøre den og støvsuge computerens åbninger. På denne måde kan du spare din computer for overarbejde og gøre den hurtigere.

Din sofa

Sofaen bliver udsat for meget i løbet af en uge. Den er samlingspunkt for familien og dermed også samlingspunkt for popcorn og slik, som du hygger med i weekenden. Det er derfor vigtigt at få disse rester samlet op inden de begynder at fordærve. Dette gør du ved at tage alle puder ud ad sofaen og støvsuge den grundigt. Dette gøres nemmere ved at fjerne mundstykket fra støvsugeren, således det er nemmere at komme ned i alle revner.

Hjælper du andre med rengøring?

Hvis du arbejder som rengøringspersonale og har startet en mindre virksomhed kræver det, det rigtige udstyr og de rette programmer til din computer, hvor du har overblikket samlet på. Det kan være du har mac, men ønsker at benytte de velkendte programmer og applikationer fra Windows? Så er Parallels´ programmer noget for dig. Når du arbejder med serviceydelser, kan du frit benytte dig af, og indberette fradrag for den service du har ydet. Betingelser herfor du finder her.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here