En vinduesskraber til vinduesrengøring er klart nået enhver person bør eje, for der er nemlig ikke nået som er mere irriterende end, at se på beskidte vinduer. 

Det har vi hos rensning.dk valgt at sætte fokus på idet der findes utroligt mange vinduesskrabere på markedet, og der kan desværre være meget stor forskel på hvilke produkter du køber – derfor har vi fundet de absolut bedste vinduesskrabere til næste gang du skal igang med vinduesrengøringen. 

 

Vinduesskrabere – Her er de bedste produkter til vinduesrengøring

En vinduesskraber skal være nem at anvende, have en lang levetid samt kunne fjerne alle urenheder på en stor overflade. Disse kriterier i kombination med pris og leveringsbetingelser er dem vi har valgt nedenstående produkter udfra.

Du kan derfor ved at vælge en af nedenstående vinduesskraber være sikker på, at du får et super skarpt produkt til de absolut bedste priser på markedet. En anden nævneværdig fordel er, at alle kan bruges i utroligt mange år og derfor er der tale om et rigtigt godt køb, som du med sikkerhed ikke vil fortryde igen.

Hvis du ikke har tiden til at læse indlægger igennem men bare gerne vil se på udstyr til vinduesrengøring, så finder du dette her:

 

TTS – Vinduesskraber 25 CM

Vinduesskraber 25 cm

Her har vi at gøre med en vinduesskraber fra TTS, som i mange år har været de private såvel som virksomhedernes foretrukne materiale til vinduesrengøringen. En af årsagerne til dette er naturligvis, at den holder i lang tid og at den formår at klare opgaven hvad angår at gøre vinduerne rene.

Denne vinduesskraber er derfor et produkt, som vi og majoriteten af de personer som rengøre vinduer kan anbefale, og derfor har vi lidt at gøre med det vi kalder for en bestseller. Den er billig, ruster ikke og derfor har den allerede opfyldt væsentlige specifikationer, som andre vindueskrabere eksempelvis ikke ville kunne.

Den er 25 cm bred hvilket derfor er en vinduesskraber som man typisk vil bruge til private hjem og til mindre vinduer i virksomhederne.

Gummiet på vinduesskraberen er designet således, at den ikke kan ridse vinduet og dermed ødelægge det. Derudover er håndtaget produceret i gummi således, du har et godt og fast greb uanfægtet om du anvender handsker eller at dine hænder er våde.

Det er med andre ord en vinduesskraber som vi mener hører til blandt de bedste.

Køb din vinduesskraber her →

TTS – Vinduesskraber 35 CM

Vinduesskraber 35 cm

Her har vi naturligvis at gøre med en større model i 35 cm. Det er nøjagtig den samme model som sidestående, denne er blot større og giver derfor mulighed for at pudse større vinduer. Derfor plejer vi at sige, man skal købe begge disse vinduesskrabere idet du så har et sæt, som kan klare mere eller mindre alle slags vinduer.

Ligesom den lidt mindre model i 25 cm er denne ligeledes produceret med det formål, at du får en god oplevelse under vinduesrengøringen. Du vil ikke opleve, at du får vabler eller at den ligger underligt i hånden – for det er der tænkt på fra producenten.

TTS har i mange år beskæftiget sig med salg af vinduesskrabere og derfor er der naturligvis tale om produkter, som kan det de skal – nemlig at gøre rent effektivt.

Så udover at denne TTS vinduesskraber ligger godt i hånden, så er det ligeledes et kvalitetsprodukt, som ikke frigiver en dårlig lugt eller på anden vis vil smuldre væk i hænderne på dig. Det er et professionelt værktøj, som du uden tvivl vil blive glad for.

En vinduesskraber som denne kan nemt anvendes til alle slags vinduer, der er ikke nogle forbehold du skal tage. Derudover kan den også bruges til badeværelser med klinkegulv – det er egentligt op til fantasiens grænser hvad den kan anvendes til.

Køb din vinduesskraber her →

 

UNGER – Vinduesskraber 35 CM

UNGER vinduesskraber 35 cm

Denne vinduesskraber fra UNGER er en ny variant på markedet, som udover at udfordre TTS design også formår at give en kanon vinduesrengøring.

Vi har valgt at tage denne model med idet, vi synes den virkelig kan nået som andre modeller ikke kan.

De seneste år har der nemlig ikke været meget fokus på vinduesskraberes design, og dette synes vi hos rensning.dk er super fedt, at der hos de enkelte forhandlere sættes fokus på.

Vi er af den overbevisning, at jo mere konkurrence på markedet jo mere påtvinges andre forhandlere til at forbedre sig, og dermed nytænke sig selv og finde på produkter, som virkelig er gode.

Vi vil hurtigt fastslå at alle vinduesskrabere i dette indlæg bør købes hos vores udvalgte forhandler, som virkelig formår at prioriterer kunden højest.

Der er nemlig tale om produkter, som kommer indenfor 1-2 dage og derfor har vi at gøre med leveringsbetingelser, som er i højeste kvalitet på markedet.

Køb din vinduesskraber her →

UNGER – Vinduesskraber 45 CM

Her har vi naturligvis samme model, bare i 45 cm og derfor er denne vinduesskraber til dig som har nogle rigtig store vinduer. Denne model er blevet en favorit til dig, som har store vinduer i det du spare utroligt meget tid og kræfter ved at købe denne model fra UNGER.

Håndtaget kan aftages og sættes på en ny skinne såfremt du eksempelvis har en skinne der er lidt mindre – så kan disse nemt aftages og sættes på igen. Skinnen er i aluminium hvilket har den effekt at den er utrolig let og derfor gør det til en drøm at pudse dine vinduer.

Man har i forbindelse med fremstillingsprocessen haft i fokus at prøve nogle forskellige features af – det vil med andre ord sige, at man fra producentens side har ønsket at forsøge sig frem med forskellige elementer. Eksempelvis har der været fokus på ergonomien ved denne billige vinduesskraber.

Grebet er justerbart og drejeligt hvilket vil sige, at hvis du skal ud i nogle lidt svære bevægelser, så tilpasser vinduesskraberen sig efter dette – og du vil derfor ikke skule dreje i kroppen og dermed besværliggøre det hele.

Vi plejer at sige, at denne model bør købes at dig som har lidt større krav til din vinduesrengøring eller til dig, som har store vinduer som gerne vil effektivisere din tid og ressourcer. Der skal hvertfald lyde en klar anbefaling herfra, vi er på redaktionen helt vilde med denne model.

Køb din vinduesskraber her →

 

UNGER – Vinduesrengøring håndtag

UNGER vinduesrengøring

Som tidligere nævnt, så kan det være at du har nogle vinduesskinner liggende og derfor er det rart at have et håndtag, som du selv sætter pris på at bruge. Der kan ligesom så meget andet være mange forskellige præferencer for hvordan et håndtag skal være, men alligevel har vi fundet den mest købte model.

Dette håndtag er udover at se utroligt flot og stilrent ud også fantastisk at holde ved. Din hånd vil hurtigt føle sig godt tilpas. Så hvis du eksempelvis har en vinduesskraber hvor skinnen er rigtig god men du er træt af det nuværende håndtag, eller hvis du har forskellige skinner som du løbende anvender i forbindelse med din vinduesrengøring, så er dette håndtag højst sandsynligt løsningen.

Det koster 80 DKK og har klik-system som betyder, at du hurtigt og nemt kan sætte dit håndtag på og tage det af igen. Det er rustfrit og derfor vil håndtaget ikke sætte sig fast med en skinne, heller ikke om vinteren. Klik-systemet er nemlig designet således denne process er så nem som overhovedet muligt.

Tag et kig på den ved at klikke på nedenstående link – du kan nemlig også få en model med endnu længere håndtag såfremt du foretrække et meget langt håndtag.

Køb din vinduesskraber her →

Vinduespudsersæt 

Vinduesskrabersæt

 

Et vinduespudsersæt eller vinduesskrabersæt er naturligvis nødvendigt hvis du skal gøre dit vindue rent og ikke har nogle af tingene. Det kan du nu nemt og hurtigt få fingrene i med dette billige vinduesskrabersæt eller vinduespudsersæt som får intet mindre end 250 DKK kan købes hos vores udvalgte forhandler.

Du får en vinduesskraber som er i højeste klasse og det samme er faktisk gennemgående for alle elementer. Hvis du som privat person derfor skal købe et vinduespudsersæt, så har du nu muligheden – det samme er naturligvis gældende for dig som er virksomhedsejer.

Her kan du nemlig købe mange af disse sæt til dine vinduespudsere mv. Det der naturligvis er smart ved rengøringsartikler er, at værktøjerne kan holde sig nærmest uendeligt, det er derfor kun sæben der reelt set skal generhverves – og en sæbe er utrolig billig.

Som privatperson kan det hvertfald hurtigt blive utroligt dyrt, hvis du skal købe dig til vinduesrengøring 3 gange om året – derfor vil det være rigtigt godt givet ud, at investere i disse produkter.

Du vil opleve at det faktisk går lynhurtigt, og at det faktisk er en del nemmere når man har de rigtige værktøjer – som dette vinduespudsersæt virkeligt tillader.

Hvis du stadigvæk sidder tilbage med en følelse af, at du mangler at få nået information eller du ønsker at se nærmere på de forskellige dele, så skal du blot trykke på nedenstående knap også vil du blive videresendt til den udvalgte forhandler.

Køb dit vinduespudsersæt her →

 

Vedligeholdelse af en vinduesskraber

Vinduesskraber bedste

Der er reelt set ikke meget vedligeholdelse af vinduesskrabere hvorfor vi naturligvis har valgt at tage dette punkt med alligevel.

Alle moderne vinduesskrabere er nemlig produceret i rustfrit stål og derfor har kontakten med vandet ingen betydning for vinduesskraberens levetid.

De faktorer som har størst betydning for hvor lang tid en vinduesskraber lever er ofte at gummiet bliver så mørt, at det begynder at falde fra hinanden – men her taler vi naturligvis ikke efter 1,2,5 år, men nærmere 15 – 20 år ligesom med alt andet gummi.

Derfor er et godt råd, at efter anvendelse aftørres vinduesskraberen således den så meget som muligt undgår at skulle lufttøre, det mørner nemlig gummiet.

 

Sådan skraber du dine vinduer bedst

Udover at have fået en del henvendelser på hvilke vinduesskrabere vi vil anbefale, som naturligvis er dem ovenstående, så har vi også fået nogle spørgsmål på hvordan man rengører vist vindue hurtigst og mest effektivt.

Og selvom man måske kunne forestille sig, at der var en masse forskellige måder og metoder – som ville effektiviserer dette, så er det faktisk ikke tilfældet. Det er nemlig super simpelt at rengøre vinduer, og den rigtige metode – som også anvendes at profesionelle fremgår af nedenstående video.

Vi har alligevel lavet en form for guide til hvorledes det bør gøres – således der ikke er nogen tvivl omkring rækkefølgen:

  1. Hæld koldt vand og vinduesrensersæbe i en spand efter de anviste blandingsforhold.
  2. Påfør vandet på din indsæber/indvasker og gnub gerne eventuelle pletter helt væk. 
  3. Herefter tager du din vinduesskraber, og pudser vinduet ved at lade den glide let og elegant henover glasset. Der skal selvfølgelig ikke presses særlig hårdt, men egentligt bare glide med glasset. 
  4. Herefter tørre du din vinduesskraber af og sætter den på vinduet indtil alt sæben er skrabet af. 
  5. Afslutningsvist tørres kanterne på vinduet.

Ovenstående beskrivelse er udgangspunktet for hvorledes det er udført i nedenstående video:

Hvor hyppigt anbefales vinduesrengøring?

Der er mange holdninger omkring hvornår man bør gør sine vinduer rent, og vores udgangspunkt er efter hver sæson det vil sige 4 gange om året.

Men det er klart, at hvis du ikke har tiden og/eller overskuddet så vil 2-3 gange naturligvis også kunne klare det. Dog mener vi, at hvis du har meget udsatte vinduer, så skal der lidt mere til end 4 gange, og alene af den grund er det altså svært at sætte en fast regel på hvornår.

Men et godt udgangspunkt ville være 4 gange også må man justerer og tilpasse sig.

 

Komplet vinduesskrabersæt / vinduespudsersæt

Vinduesskraber bedste

Et komplet vinduesskrabersæt eller vinduespudsersæt som det også kaldes, kan som det fremgår af ovenstående billede anskaffes til relativt billige penge.

Hvis du alligevel sidder tilbage med indtrykket, at du gerne vil have nået lidt dyre udstyr eller at du måske bare ønsker at danne dig et indtryk af hvordan markedet ser ud, så kan du gøre dette ved at trykke på nedenstående link.

Her vil en oversigt og forskellige vinduespudsersæt fremgå således du har et sammenligningsgrundlag. Hvis du har andre erfaringer med vinduespudsersæt, vil vi mere end gerne høre fra dig. Det inkludere naturligvis også hvis du har historier eller anekdoter omkring metoder eller andre måde at benytte en vinduesskraber på.

Måden hvorpå du kommer i kontakt med os er egentligt bare ved, at skrive i nedenstående diskussionsfelt, herefter vil vi gøre alt hvad der står i vores magt til at kontakte dig indenfor 24 timer.

 

Skinner til vinduesskrabere

Indtil videre har indlægget primært handlet om vinduesskrabere og hvilke modeller og håndtag vi anbefaler. Vi har som sagt testet alle dem der nævnes i dette indlæg, og derfor ved vi at uanfægtet hvilken du køber, som vi har testet så er du i gode hænder.

Fælles for alle er at de fungere utroligt godt, og at du ikke bliver skuffet ved anvendelsen. Som det også fremgår af ovenstående udvalgte produkter, så kan du også købe et håndtag til vinduesskrabere også købe en udvalg skinne, som håndtaget monteres på.

Du får et udvalg over mange forskellige typer af skinner hos huma ved at klikke på nedenstående link – men inden du gør det, så har ejeren gjort hvad han kan for at sætte dig ind i hvad du bør vide inden du begiver dig ud i køb af vinduesskrabere og det der hører med.

 

 

4.8/5 - (31 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here