3 tips til at rengøre din bil - rensning.dk

I en travl hverdag er det typisk vasketøjet, opvasken og den ugentlige rengøring i hjemmet, der bliver prioriteret højest, men hvad med bilen, der står ude i indkørslen? Bilen er for mange transportmidlet, der hver dag får familien fra A til B, og derfor bliver den med tiden naturligvis beskidt og støvet. Derfor kan det være en god idé engang imellem at sætte tid af til at give bilen en kærlig hånd, så den fremstår præsentabel for medpassagerer.

Vi giver der i denne artikel 3 tips til, hvordan du kan holde din bil pæn og ren.

Fjern lugten i bilen

En fæl lugt i bilen kan forårsages af mange forskellige ting. Mad, røg og ildelugtende sko er blot få af de årsager til, at lugten i en bil kan være voldsom. Hvis en god omgang udluftning og støvsugning ikke kan tage hele lugten, vil det være en god idé at orientere sig lidt nærmere omkring lugtfjernere. Der findes en del forskellige lugtfjerner på markedet, og i vores lugtfjerner test kan du læse lidt nærmere om, hvilke lugtfjernere der er blandt de bedste.

Kan noget ikke klares med rengøring?

Idet de fleste bruger deres bil hver dag, så kan det sagtens være, at nogle bildele ikke står til at redde med en grundig rengøring udefra. Hos Autodoc finder du et stort udvalg af reservedele til biler, så din bil også kan blive ren ”indvendig”. Her finder du alt fra dæk og bremseskiver til luftfiltre, der jævnligt trænger til en udskiftning. Hvis du oveni købet er god til biler, vil en lille bilreparation hurtig kunne blive til et gør-det-selv projekt.

Sørg selv for bilvasken

Den nemme løsning, når det kommer til bilvask, vil være at tage den en tur i vaskehallen, men hvis du selv tager dig tiden til at rengøre din bil med en svamp og vandslange, vil du højst sandsynligt kunne se forskel på resultatet. FDM har desuden samlet nogle gode råd om bilvask, som du kan drage en inspiration fra.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here