En dårlig lugt er noget de fleste ikke synes om, og derfor har vi selvfølgelig valgt at sætte fokus på dette indlæg. Med en lugtfjerner er det nemlig relativt simpelt, at komme denne udfordring til livs, der skal ikke mere end 2-3 tryk på dit nye yndlings rengøringsmiddel også er du den dårlige lugt til livs.

 

Sådan fungerer en lugtfjerner

lugtfjerner gifEn lugtfjerner er super nem at have med at gøre, for som på de fleste produkter vil der naturligvis fremgå på etiketten hvorledes den fungerer, så hvis du skulle være i tvivl om vores vejledning her, så kan du altid dobbelttjekke det med denne.

Vores erfaring fortæller, at alt afhængigt om du har købt en lugtfjerner, som fungere som duftfrisker eller en som er et rengøringsmiddel, så skal du navigerer derefter. Hvis der er tale om en duftfrisker lugtfjerner, så skal den blot sprøjtes rundt i rummet/lokalet, og den vil herefter sprede en god duft.

Bedste lugtfjerner

Hvis der er tale om produktet, som mere ville gå som et rengøringsmiddel til at fjerne dårlig lugt, så skal dette blot sprøjtes på det område du har lokaliseret som værende ildelugtende – herefter vil dets enzymer nedbryde den dårlige lugt, og udfordringen vil herefter være løst.

Dette indlæg vil italesætte hvilke forskellige former for lugtfjerner der fremstilles, og som der derfor er til rådighed i markedet – du vil af ovenstående kunne se nogle varianter, som du ligeledes kan finde hos vores valgte forhandler – mere om dette længere nede i indlægget.


Aveo Lugtfjerner – 1 L

Lugtfjerner 1

Denne lugtfjerner er en sand klassiker. Den har været tilgængelig i mange år, og faktisk så er den lidt af en publikumsfavorit, for ikke nok med den løser dårlige lugte til UG, så er den utroligt nem at have med at gøre.

Til dette menes naturligvis, at du kan købe den i spraydåse format, hvilket ikke er en selvfølge indenfor rengøringsbranchen. Jeg ved fra erfaring, at denne lugtfjerner anvendes af både rengørings virksomheder såvel som i private hjem, og dette er naturligvis en af grundende til vi anbefaler den til dig.

Et andet nævneværdigt punkt er naturligvis, at du får 1 liter rengøringsmiddel til den fantastiske pris på 150 DKK – det må siges at være et røverkøb. Vi ved af relativt mange års erfaring i rengøringsbranchen, at du skal lede længe for at kunne finde et produkt i samme kvalitet og pris.

Lugtfjerneren kan i bund og grund fjerne alle typer af dårlige lugter, men for en god ordensskyld har vi alligevel valgt at give nogle eksempler på hvilke:

  • Afløb
  • Toilet
  • Dyr
  • Surt tøj
  • Råddent mad
  • Badeværelser
  • Sved
  • Affald
  • Kælder

Som du sikker kan fornemme, så vil du derfor med denne lugtfjerne være godt dækket ind i kampen mod dårlige lugte.

Vi anbefaler altid, at når man har med rengøringsmidler at gøre som denne lugtfjerne er, så skal du ryste spraydåsen inden anvendelse dermed sikre du, at indholdet fordeles jævnt rundt i dåsen og på den måde opnår du bedste resultat.

Afslutningsvist vil vi lige kommentere på, at såfremt du skulle opleve at duften ikke er væk efter første behandling (hvilket vil høre til sjældenhederne), så giver du naturligvis den dårlige lugt en behandling mere.

Du finder AVEHO lugtfjerner hos vores udvalgte forhandler her:

PRIS: 149,95 DKK

 


Buzil Fresh Magic – 600 ML

Lugtfjerner 2

Her har vi at gøre med en lugtfjerner, som simpelthen fungerer på den måde, at den fjerner dårlig lugt i luften – det kan måske godt lyde lidt abstrakt. Men det skal egentligt bare forståes sådan, at hvis du fornemmer der er en dårlig lugt, så sprøjtes den lugtneutrale lugtfjerne ud i luften og dermed vil du opleve, at det ikke lugter dårligt igen.

Den er super nem at have med at gøre, da den naturligvis fungerer på samme måde som alle mulige andre rengøringsspray modeller. Det vil sige, man kan dreje låget til og fra for på den måde, at sikre at den er lukket korrekt.

Hvis vi går dens specifikationer i gennem og dermed går lidt mere teknisk til værks, så er den fremstillet med en parfume, som simpelthen neutralisere en dårlig lugt.

Fra erfaring ved vi, at den med fordel kan anvendes i biler, på hoteller, på toiletter (her er et godt råd, at sprøjte lugtfjerneren på toilet børsten og derefter gøre toilettet rent med denne, så vil du opleve en intet mindre end fantastisk duft adskillige timer efter), børnehave, plejehjem, skoler, universiteter, mødelokaler og andet i denne kategori er perfekte steder at anvende sin lugtfjerner fra HUMA.

Den fjerner lugt og derfor ikke blot dækker en dårligt lugt til i nogle timer, derfor vil du opleve, at hvis du sprøjter den ind i lokalet med dårlig lugt, så vil den ‘gå til angreb’ på denne lugt for på den måde at nedbryde den.

Så kan man måske være nervøs for, om den sætter mærker på sæder eller andre steder, og det har man fra producentens side haft for øje, så derfor vil du selvfølgelig opleve, at produktet ikke giver skjolder eller misfarvninger på dit udstyr.

PRIS: 102,5 DKK

 


Sådan fjerner du dårlig lugt

lugtfjerner billedeHvis du stadigvæk sidder og er lidt i tvivl om, hvordan det egentligt kan lade sig gøre, at man blot skal købe en sådan lugtfjerner også fjernes lugten ved 1-3 tryk.

Det er faktisk ikke så fantastisk som det lyder, når man ved hvordan sådan en lugtfjerner fungerer. Når du sprøjter din lugtfjerner mod den dårlige luft, nedbryder disse små enzymer den dårlige lugt og dermed erstatter dem med en enten parfumeret olie eller lugtneutral duft. Hvis du derudover kan forestille dig, at når man sprøjter dette ud i et område, så fylder den gode duft mere i luften end den dårlige, og derfor vil den dårlige lugt simpelthen holdes nede og nedbrydes.

Det vigtigste er derfor, at du formår at sprede din lugtfjernes indhold så meget som muligt – det vil nemlig have den effekt, at du i alle dele af lokalet vil undgå at skulle holde dig for næsen. Så sprøjt gerne lidt rundt over det hele, det vil du hurtigt finde ud af er den absolut bedste måde at komme dårlig lugt til livs.

 

Lugtfjerner – Det skal du være opmærksom på

Når du køber en lugtfjerner, så kan man måske godt hoppe i fælden og tænke, at alle produkter er lige gode og at du som køber derfor ikke behøves at være specielt opmærksom på hvad du køber, men sådan forholder det sig ikke.

Derfor har vi valgt at pointerer, hvad vi mener du skal være opmærksom på – det skal hurtigt sige, at når du allerede er på den side, at så har du undgået de største og mest fatale fejl, og derfor er du næsten sikret et god oplevelse med at købe en lugtfjerner, men for en sikkerhedsskyld, og således du næste gang skal købe nået på internettet ved hvad du skal være opmærksom på vælger vi alligevel at bringe disse generelle råd: 

Det er vigtigt at finde en god forhandler, for vi alle har hørt om de forhandlere hvor man ikke modtager varerne og derfor skal bruge en masse unødvendig tid og ressourcer på at få sine penge returneret – dette har vi naturligvis sikret ikke sker når du handler hos vores udvalgte samarbejdspartner.

Vi har et fornuftigt sundt samarbejde med HUMA, som er dem vi henviser dig til når du trykker på en af vores links i dette indlæg. Du kan med andre ord sikkert og trygt handle hos dem, da de naturligvis ikke er ude på at snyde nogle – de har flere større virksomheder i deres kundeportefølje, og hvis de havde den indgangsvinkel til at drive virksomhed, som var der ikke mange som havde købt hos dem.

Så du kan med sikkerhed købe hos dem, det skal du ikke være i tvivl om.

Et andet relativt hyppigt spørgsmål omkring lugtfjerne er om det har en lang holdbarhed, og det har det naturligvis. Det kan holde sig i ualmindeligt mange år, så det skal du på ingen måde være nervøs for – det vil i øvrigt heller ikke miste sin virkning selvom det måske har stået i et skab i 3 år.

Vi håber du køber et af ovenstående lugtfjerner produkter, for du vil med sikkerhed blive udsat for, at du på et tidspunkt mangler en lugtfjerner, så hvorfor ikke bare købe en billigt her:

 

3.9/5 - (64 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here