Der findes flere tusinde forskellige spil. Nogle gange er det sjovt at prøve noget nyt. Derfor har vi i dag sammensat en artikel, hvor du kan få inspiration til sjove spil, du helt sikkert ikke har overvejet at spille før. Her kan du gøre rent, spille spillemaskiner, slå græsset og meget mere.

Spil enarmede tyveknægte på nettet

Vi kunne ikke finde spil med rengøringstema, men derfor er det stadigvæk sjovt at spille online casino. Du kan spille spillemaskiner med mange forskellige temaer, som du måske ikke har overvejet før. Det kan blandt andet være Det Vilde Vesten, de græske guder, Narcos TV-serien, pirater og meget mere af den slags.

Slå græsset på din computer

Måske har du ikke vildt meget lyst til at slå græsset i din have, men det kan være tilfredsstillende at gøre det på computeren. Du kan spille Lawn Mowing Simulator, som kan være afstressende at spille. Få flere timer til at gå med at lave forskellige mønstre, når du slår græsset på din smartphone, computer osv. Som sagt er det overhovedet ikke lige så irriterende, som at slå græsset i din have. Det er dejligt afslappende og kræver ikke det store af dig.

Tilbring én dag som Rumu støvsuger

Flere personer sætter deres Roomba til at arbejde, når de ikke er hjemme. Robotstøvsugeren suser rundt i huset for at gøre rent. Har du nogensinde tænkt over, hvad der sker, når den støder ind i ting? Det kan du få et indblik i, når du spiller Rumu. Der er tale om en form for Roomba-simulator, hvor du kan være støvsugeren i én eller flere dage.

PowerWash Simulator til at gøre rent

Hvis du finder rengøring terapeutisk, kan du måske lide at spille PowerWash Simulator. Det er overraskende tilfredsstillende at gøre gader og svømmebassiner rene i PowerWash Simulator. Du kan tage imod arbejdsopgaver i forskellige huse og på den måde indtjene penge. Lidt efter lidt indtjener du penge, som du kan bruge til at investere i større og bedre redskaber.

Dybdegørende rengøring i 3D

Du kan rense flere forskellige elementer, som du kender fra din hverdag i Deep Clean Inc. 3D. Spillet vil nok motivere dig til at gøre mere rent derhjemme, når det går op for dig, hvor beskidte ting kan blive. For eksempel kan du rense input i din iPhone eller smartphone, hvor du normalt lader den op.

Det er også muligt at gøre vinduer rene i Deep Clean Inc. 3D. Du kan endda gøre toilettet rent i denne app, som er bemærkelsesværdig afslappende. Det er også muligt at gøre legetøj rent, som kan være dejligt for forældre. Bilejere vil sikkert nyde at rense bilens sæder i Deep Clean Inc. 3D.

Spillet er en af de mest populære simulatorer i App Store, hvor den får tæt på fem ud af fem stjerner. Appen er tilgængelig til både iPhone og iPad. Spillet er desuden tilgængeligt i Google Play Store, hvor du kan downloade det til Android-enheder.

Den tilfredsstillende renovering af hjemmet

Du kan ligeledes spille Home Restoration, som er et af de mest populære rengøringsspil i App Store. Her kan du renovere hjem og sælge dem til en højere værdi.

Ligeledes kan du købe faldefærdige boliger og få dem til at stråle på ny. Du kan dække huller til, renovere gulvet og gøre alt rent. Til sidst kan du møblere hjemmet, så det bliver klart til hussalg. Prøv spillet helt gratis på f.eks. iPhone eller iPad.

House Flipper med over 500 møbler

Et andet sjovt til renovation af huse, er House Flipper: Home Design. Spillet blev udgivet tilbage i 2018 og er stadigvæk populært den dag i dag. I App Store er det blevet vurderet mere end 7000 gange, og det står til næsten fem ud af fem stjerner.

Spillet byder på mere end 500 forskellige dekorationer og møbler. Du kan endda gennemføre en lang række opgaver og dermed stige i niveau. Det giver dig også mulighed for at forbedre dine værktøjer. Appen er gratis at downloade, og du kan også gennemføre køb indeni den. Spillet er også tilgængeligt til Android i Google Play Store. Der er den blevet downloadet mere end ti millioner gange, hvilket også siger en del om dens popularitet.

Chores gør pligter sjovt

Hvem havde troet, at pligter ville være sjovt? Det kan det være i Chores! – Spring into cleaning, som er endnu en populær app, som du kan give dig i kast med. Du kan blandt andet gøre svømmebassinet rent, riste toastbrød, feje og gennemføre andre pligter. På den måde kan du indtjene point i din sparegris og stige i niveau. Dette spil er også gratis at spille, mens der er mulighed for at gøre tilkøb i appen.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here