Støvsugning skal for de fleste overstås hurtigt. Vi er stolte af at præsentere en række spændende ledningsfrie støvsugere fra Electrolux.

De er lette at navigere med, og giver et effektivt resultat hver gang.

 

Frihed

Når man er vant til at sno sig om stoleben og rykke i etaper fra stik til stik, er der en frihed i at kunne glemme alt om ledninger. Støvsugerne skal heller ikke samles inden brug. I det hele taget er det let at række ud efter dem, så snart du spilder eller får øje på et støvet hjørne. Vores erfaring er, at det bliver mere naturligt at tage rengøringen i etaper i stedet for at gemme den, til stuen ligner ragnarok.

 

Funktionelt design

Støvsugerne er lavet, så de kan stå fremme der, hvor du bruger dem. Derfor har Electrolux fokus på udseendet. Resultatet er produkter, det ville være synd at gemme væk i et kosteskab. Men det er ikke kun derfor, flere modeller har vundet designpriser. Godt design betyder nemlig også, at form og ydeevne spiller sammen. En ting der for eksempel tages højde for med ErgoRapido-modellerne, som er bygget til at kunne stå selv, hvis du bliver afbrudt midt i rengøringen. Støvsugerhovedets bredde mund forstærker også sugeevnen.

 

  •     Electrolux ZB5022 Ledningsfri Støvsuger  Mere info
  •     Electrolux ZB3105 Ledningsfri Støvsuger Mere info

wupti trådløse ledningsfrie støvsugere

Lige så kraftfuld som støvsugere med ledning

Støvsugerne får deres kraft fra et særligt lithium-batteri, som kan køre for fuld styrke i op til 60 minutter. De blinker blåt, når de er ved at være trætte, så du kan sætte dem tilbage i standeren. Efter fire timer der, er de klar til at suge til sig igen.

Topmodellerne som ErgoRapido og Ultrapower, kan sagtens konkurrere med almindelige støvsugere. Heldigvis. Hvad er værre end at tro, at man har været alle steder, kun for at opdage et spor af efterladte nullermænd bag sig? En teknik til at undgå det, er Electroluxs opfindelse BrushRollClean. Den renser støvsugerbørsten for uldtotter og gamle kattehår, uden at du selv skal have fingrene i det.

Find støvsugere uden ledning lige her

Ultrapower-modellerne forbedrer derudover sin sugeevne med en særlig filterteknik. Et enkelt tryk på en knap løsner det støv, der har sat fast. Det gør maskinen stærkere her-og-nu og forbedrer dens levetid i længden.

 

Tilpasset dine ønsker

Sugeevnen er blandt andet blevet forbedret som resultat af en stor undersøgelse, Electrolux lavede i 2013. De spurgte 28.000 forbrugere i over 30 lande, hvordan deres drømmestøvsuger skulle være. Det var især os danskere, der var fortalere for at forbedre styrken. Undersøgelsen favnede bredt og fik blandt andet også kortlagt, at vores naboer i Sverige og Norge oftere er nøgne, mens de støvsuger, end vi er. Men det var slet ikke for sjov for Electrolux.

“Det er essensielt for os at forstå vores kunder, når vi skal udvikle projekter og sætte os fast på en marketingsstrategi,” sagde Henrik Bergström, chef hos Electrolux, i forbindelse med offentliggørelsen. Det kan mærkes, synes vi.

ledningsfrie støvsugere

Nullermændenes værste fjende

Vi har ikke en yndlings-feature ved støvsugerne fra Electrolux, men er tværtimod forelskede i hver lille detalje. En LED-lygte på mundstykket oplyser nullermændene i det fjerneste hjørne under sofaen. Støvsugerhovedet kan rotere 180 grader og gør, at man kan nå helt ind til dem. Hvis en krog er for smal, kan du ty til den lille, håndholdte støvsuger, som sidder på maven af den store.

Selv den har et sæt hjul installeret foran. De beskytter overflader og holder foreksempel dugen nede, mens du fjerner brødkrummerne fra den. Ingen detaljer er for små til at blive perfektioneret på Electroluxs ledningsløse støvsugere.

5/5 - (4 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here