Skrubbe. Skue. Gnubbe. Vaske. Tørre. Runger disse ord negativt i dine øre? For mange er rengøring en pligt og noget der ordnes, når det absolut skal gøres. Hvis du lige er flyttet hjemmefra, så kan rengøringen komme som et chok. Måske du har været vant til at mor havde ordnet dit værelse, når du kom hjem fra kamp om søndagen? Nu står du alene med ansvaret og det kan føles tungt, når du pludseligt for gæster og lejligheden ligner en skyttegrav under anden verdenskrig. Rengøringen behøver dog ikke være en sur pligt, du kan gøre det sjovt, læs bare med her.

Hør musik

Når du netop er flyttet hjemmefra, så er der ingen der kan sige du skal skrue ned for musikken. Der er ingen der kan høre din sangstemme, når du med alt tilfredshed skråler med på de gode hits. Udnyt det! Sæt høj musik på, når du gør rent. Du vil finde ud af, at det ingen sag er at svinge mikrofiberkludene over alle overfladerne, når musikken kører derudaf. Du bliver glad og rengøringen vil blive en fest.

Lav konkurrencer med dig selv

Går det stadig for langsomt? Så lav konkurrencer med dig selv om, hvor hurtigt du kan nå at støvsuge. Tag tid på dig selv. Hér kan du med fordel benytte dig af musikken og blive færdig inden den næste sang går i gang. Jo flere konkurrencer du laver, des hurtigere vil tiden gå. Du vil herigennem også føle mestring ved at du vinder over dig selv gang på gang.

Del opgaverne ud

Når musikken spiller og det pludseligt går op for dig, hvor meget du mangler, så spiller den ikke rigtigt mere. Derfor skal du dele opgaverne ud, så arbejdet bliver mere overskueligt. Tag et rum ad gangen og tag godt med pauser ind i mellem. Når du er færdig med et rum, bliver det derigennem nemmere at se, hvor langt du er kommet i stedet for, at du render forvirret rundt over det hele. Når du kommer til badeværelset, så skal du bruge skrappe rengøringsmidler og toilettet har mange berøringsangst overfor. Skaf dig derfor handsker som beskytter dig mod kemikalier som ikke er sunde for din hud.

Gør rengøringen til en rutine

Forhåbentligt fandt du ud af, at rengøring ikke behøver at være kedeligt. Det kan også være du stadig synes det er uoverskueligt når der var, så meget der skulle gøres. Derfor er det godt at gøre rengøringen til en fast rutine, således det er nemmere og hurtigere at gøre rent. Denne guide har henvendt sig meget til dig, som selv gør rent, men har du derimod din egen virksomhed og sælger rengøringsprodukter? En billig måde at sælge på, er at benytte bluenordix.com, hvor du finder billige systemer til at optimere dine salg.

Rate this post

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here