Tæpperens er blevet en normal del af rengøringen i de danske hjem såvel som hos virksomheder, for som vi alle sikkert nemt kan forestille os, så vil gulvtæpper optage ualmindeligt meget snavs, som derfor kræver en rengøring af tæpperne.

Vi har hos rensning.dk valgt at sætte fokus på dette, da der findes relativt mange varianter på markedet, og derfor kan det hurtigt være svært at vide hvilket tæpperens samt tæpperenser der er det bedste.

Vi har søgt efter tæpperens som kan anskaffes til en fornuftig pris, som du derfor kan være sikker på fungerer helt optimalt, og det må vi bare sige det gør.

Vi vil i dette indlæg kommer nærmere ind på hvordan du kan gør det selv med dit tæpperens. På den måde vil du have de fornødne værktøjer til at kunne lave en komplet rensning af løse tæpper, en rensning af væg til væg tæpper og alle mulige andre tæpper.

Tæpperens gør det selv

Som det fremgår af ovenstående billede har pulver tæpperens såvel som spray tæpperens en utrolig effektiv indvirkning på alle typer gulvtæpper. Derfor bør det være nået du som privat person eller som virksomhed anvender, som en naturlig del af rengøringsprocessen.

Vi er af den overbevisning, at hvis man ikke fjerne gamle pletter på gulvtæpper og med andre ord er flittig i sin tæpperengøring, så vil man faktisk kunne udsætte sig selv for forøget risiko for astma.

Årsagen til dette kan være udfaldet af manglende rengøring er selvfølgelig, at et gulvtæppe elller andet tæppe samler utroligt meget støv og urenheder, som en støvsuger ikke bare kan tage – det sætter sig nemlig nede imellem tæppet, som kun tæpperens kan klare.

Vi vil i gennem indlægget linke til den forhandler i Danmark, som vi ultimativt mener klarer sig absolut bedst. Her vil du finde priser på tæpperens, som hører til blandt det absolut bedste på markedet.

Tæpperens

Som vi allerede har været lidt inde på, kan det bare ikke påpeges hvor vigtigt det er, at have styr på sine rengøringsmidler. Der findes tæpperens i pulver form såvel som tæpperens til spray.

Vi vil lidt længere nede i indlægget komme mere ind på, hvad vi synes fungerer bedst her. Et hyppigt anvendt spørgsmål er, om tæpperens ødelægger gulvtæppet eller andre møbler, og det kan vi hurtigt svar nej til.

Der er ingen risiko ved anvendelse af tæpperens uanfægtet om du bruger sapur tæpperens, tæpperens fra matas eller andet. Alle disse midler til rengøring af tæpper er bygget til formålet, så derfor bør du slet ikke være nervøs for, at der kan ske nået – det er hvertfald ikke hændt for os endnu, at der har været nogen risiko ved anvendelse af disse midler.

Du kan finde yderligere informationer omkring nedenstående produkter her:

Som du kan fornemme kan man gør det selv med tæpperens utroligt nemt ligesom billederne ovenstående også illustrerer, det er nemlig blot, at hælde det/sprøjte det på gulvtæppet og støvsuge det af. Mere skal der egentligt ikke til.

Tæpperengøring

Hvis du er i tvivl om hvordan du skal foretage din rensning af dine væg til væg tæpper eller rensning af løse tæpper, så er det faktisk samme metode.

Det vil selvfølgelig også fremgå af den medfølgende guide/vejledning, som står på de produkter tæpperens du køber.

Derfor har vi aldrig oplevet, at man kan blive i tvivl indenfor dette område. Det er nemlig sådan, at indenfor rengøringsbranchen går man utroligt meget op i, at vejlede omkring produkterne, da man ved anvendelse af nogle af produkterne kan komme slemt til skade, hvis ikke man bruger dem korrekt.

Dette er ikke tilfældet med tæpperengøring, men det var egentligt bare for at sige, at du ikke skal være nervøs for, om du kan finde ud af at bruge det – det står helt udførligt på flasken.

GØR det selv tæpperens

Er som det fremgår når man tager sagen i egen hånd, og rengøre sit tæppe selv. Du kan derfor nemt fjerne dine gamle pletter på gulvtæppet til en fornuftig pris.

Det er nemlig ikke dyrt at købe tæpperens, det kommer naturligvis an på hvor meget man køber, der findes nemlig alt fra 3 liter til 10 liter dunke, og derfor er vores valgte forhandler god uanset om du er privat person eller virksomhed.

Du kan som privatperson købe tæpperens spray såvel som tæpperens pulver fra 100 DKK og op efter, og du kan som virksomhed købe 10 liter dunke, og få en erhvervsaftale. Nu har vi jo allerede lukket lidt op for hvorfor vi er relativt store fans af netop denne side, og faktisk viser det sig, at de har en ualmindelig god kundeservice og levere dit gør det selv tæpperens utroligt hurtigt.

Der er med andre ord alle mulige grunde til, at du kan fjerne dine gamle pletter på gulvtæppet uanset om du handler som B2C  eller B2B kunde.

Rengøring af tæpper er faktisk utroligt nemt, og dine midler som du kan købe hos forhandleren holder i ualmindeligt lang tid, så derfor behøves du kun at købe en som du kan have i meget lang tid, hvilket derfor gør det til en kanon investering.

pulver til tæpperens

100 DKK brugt på tæpperens må siges at være en fornuftig pris for noget, der hjælper på dit helbred, og som selvfølgelig får jeres tæpper til at se pæne ud.

Det er nemlig relativt let at forestille sig, hvad gæster ville tænke om nogle der har et møg beskidt tæppe.

Det var hvertfald ikke et sted vi ville komme igen.

Vi har faktisk været ude i marken og fundet en kunde hos vores valgte forhandler, som i mange år har brugt sapur tæpperens til rensning af løse tæpper, og hun siger følgende omkring dette vidundermiddel:

”Da jeg i starten faldt over tæpperens til mine løse tæpper i huset, tænkte jeg at det ikke var nået jeg havde behov for, men i takt med jeg fik fokus på dette, begyndte jeg at ligge mærke til andres tæpper når jeg var på besøg, og selvom jeg egentligt havde besluttet mig for, at mine ikke var beskidte, så var det selvfølgelig bare en indbildning. Tæpperengøring

Det viste sig nemlig ret hurtigt, at hvis jeg lige duftede til det eller bankede på det med hånden, så røg der en masse støv op, og hvis du har et relativt stort tæppe, så er det at banke dem uden for en halv løsning, som ikke rigtigt gør tæppet rent og som derudover er utroligt krævende – for det er godt nok tungt at skulle rense sit tæppe selv på den måde.

Jeg tog derfor en hurtigt beslutning og tænkte, at om ikke andet ville de 250 DKK , som jeg gav får dette tæpperens være et forsøg værd. Men jeg kan ligeså godt gøre en lang historie kort, og sige, at ligesom I kan se på billederne af ovenstående var det fuldstændigt sådan mit tæppe så ud, da jeg havde trukket støvsugeren over mit købte pulver tæpperens. 

Der skal derfor lyde en købsanbefaling fra min side – jeg vil nemlig næsten gå så langt, som at sige I ikke vil blive skuffet over jeres resultater med rengøringen af jeres tæpper.

En lille hurtigt fodnote til dette er, at jeg nævnte det på mit arbejde, og i en og samme uge som jeg nævnte jeg havde købt det, havde hele arbejdspladsen også gjort det – og på den måde er vi flere som har fundet ud af hvor effektivt dette virkelig er”  – Bettina, Holstebro

Tæpperenser 

En tæpperenser er det ultimative våben imod pletter på tæpper. En tæpperenser bliver som regel brugt i virksomheder, men privatpersoner bruger også tæpperensere i stor stil. En tæpperenser er praktisk når du skal rengøre større områder, som ellers ville have taget mange timers arbejde med håndkraft. 

Når du bruger en tæpperenser, så vil tæpperensen blive arbejdet grundigt ind i tæppet ved hjælp af børsterne på tæpperenseren. Dette klare en tæpperenser hurtigt og effektivt, og sikre at store arealer og områder af tæpper, kan blive renset på ingen tid. 

Kärcher tæpperenser 

 Kärcher tæpperenser 1

Kärcher er mærket på en af de mest kendte producenter af rengøringsartikler. En Kärcher tæpperenser er også en af de mest kendte og populære tæpperensere til virksomheder og private. De har produceret en linje af tæpperensere som er af højeste kvalitet med de bedste anmeldelser, så med en tæpperenser fra Kärcher går du bestemt ikke galt i byen.

Tæpperenser bedst i test

Når du skal købe en tæpperenser, så er det ofte en større investering, og derfor vil det give god mening at købe en af dem som er i top kvalitet som klare sig bedst i test.

Derfor har vores anbefalede leverandør Huma.dk udelukkende høj kvalitet, så hvis du som virksomhed skal bruge en tæpperenser. Nedenfor vil du få vist nogle af de bedste tæpperensere af højeste kvalitet til virksomheder men også privatpersoner, som alle sammen er af mærket Kärcher som er kendt som en af de bedste mærker indenfor tæpperensere. 

Tæpperens i pulver 

Mange har forskellige holdninger til hvorvidt man skal anvende tæpperens i pulver form eller som spray og hvad angår prisen, så er der ingen nævneværdige forskelle, så derfor skal du selvfølgelig blot bruge det du synes virker nemmest.

Vi har ikke entydigt nået svar på hvad det mest effektive er eller hvad der er nemmest. Vores erfaringer er, at det man vælger at købe først er det man bruger resten af livet, derfor synes vi at du som en start skal købe et af hvert for på den måde, at se om du har nogle præference for dette.

Hvis du har nogle tricks eller andet i denne anledning må du meget gerne skrive i nedenstående kommentarfelt og dermed dele dine erfaringer med anvendelse af tæpperens i både spray og pulver format.

Rensning af væg til væg tæpper

Rengøring af tæpperRensning af jeres væg til væg tæpper er derfor vigtigt, så det er bare med at gøre jeres rengøringsafdeling eller for den sags skyld dig selv opmærksom på vigtigheden.

Du får leveret produktet utroligt hurtigt (24 timer), så kan faktisk ret hurtigt komme igang med det.

Du kan ved at trykke på vores links i disse indlæg læse mere om produkterne, som vi viser her på siden. På den måde vil du hurtigt kunne få en idé om hvilket der passer til lige netop dig.

Hvis du er i tvivl om hvilken du skal tage, så er det ikke så vigtigt, de løser nemlig alle samme udfordring nemlig at du kan fjerne gamle pletter på gulvtæppet til priser der ikke burde være tilgængelige på tæpperens markedet.

Rensning af løse tæpper

Rensning af væg til væg tæpperDer er ikke nogle forskelle på at foretage en rensning af løse tæpper eller for den sags skyld rensning af et væg til væg tæppe.

De bruger nøjagtigt samme middel, og metoderne er det samme.

Den eneste væsentlige forskel er kun, at det selvfølgelig ofte går markant hurtigere på løse tæpper, da disse ikke er særligt store.

Vi håber vi fik besvaret de væsentlige spørgsmål du måtte have. Såfremt du måtte sidde tilbage med et spørgsmål, som vi ikke har fået forklaret i dette indlæg, bedes du skrive i nedenstående kommentarfelt, og vi vil herefter sørge for, at besvare dig indenfor 24 timer.

På den måde skal du ikke vente i mange dage på dit svar. Vi kender det nemlig selv, at de spørgsmål man måtte have til sin rengøring får man imens man er igang, og derfor er der ikke nået mere irriterende end hvis man skulle stoppe i flere dage for derefter at vende tilbage til det.

4.9/5 - (95 votes)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here